Рятувальники у Запоріжжі отримали гуманітарну допомогу від християн
Добрі справи
17.09.2020
До дня рятівника Громадська організація "Міський центр допомоги" м. Запоріжжя, під головуванням християн Дмитра Матюхіна та Тетяни Суліми, передали спеціальне взуття (понад 450 пар), ковдри і спальні комплекти для польових умов (понад 60 шт) та спеціальний одяг зі Швейцарії для рятувальників ДСНС у Запорізькій області.

Приєднуйтесь до нашої групи у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Про це пише Директор Міського центру допомоги Дмитро Матюхін на своїй Фейсбук-сторінці. 

"Дуже приємно особисто мені вже багато років співпрацювати з ГУ ДСНС України у Запорізькій області. Вони йдуть на роботу з однією метою, бути готовим врятувати, може навіть і ціною власного здоров´я та життя! Тому вважаю обов‘язком нашої організації допомогти захистити здоров‘я наших рятівників!" - зазначає Дмитро Матюхін.

На своєму офіційному сайті ГУ ДСНС України у Запорізькій області подякували Міському центру допомоги.

"Головне управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Запорізькій області висловлює щиру подяку Громадській організації Запорізький міський центр допомоги, зокрема голові правління ГО «Міський центр допомоги» Тетяні Сулімі та директору Дмитру Матюхіну за надану допомогу та вагомий внесок у справу захисту населення і території від надзвичайних ситуацій.", - зазначається на сайті. 

Всеукраїнський Собор закликає поширювати приклад поваги і любові християн до тих, хто готові надавати допомогу людям у будь-який час доби та період року.

Всеукраїнський Собор — це об’єднання релігійних та громадських організацій, а також усіх небайдужих громадян навколо християнського шляху розвитку української держави.

Підписуйтесь на нас у ТелеграмВайберФейсбук та Інстаграм, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Добрі справи