Українські євангельські церкви в США об’єднують зусилля для підтримки України
Християнський світ
04.02.2024
У відповідь на потребу активнішої підтримки України, євангельські церкви української діаспори в США започатковують нову міжцерковну платформу, спрямовану на зміцнення зв’язків та координацію зусиль серед американської громади, включаючи церковні, професійні та політичні кола

З метою підсилення адвокації та просування інтересів України в американському суспільстві, українські євангельські церкви в діаспорі запропонували створити відкриту міжцерковну платформу, натхненну успішним досвідом подібних організацій в Україні. Про це повідомляє Слово про Слово з посиланням на repcu.org.

Приєднуйтесь до нашої групи "Оперативно" у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні новини!

«Переконаний, що тут кожен зможе, діючи в межах його моральних засад, компетенції й можливостей та обʼєднуючи зусилля, зробити максимум для Божого Царства в Україні та США», - говорить старший єпископ Української Церкви Християн Віри Євангельської Анатолій Козачок, головуючий Ради Євангельських Протестантських Церков.

«Україна сьогодні потребує поєднання наших зусиль та ресурсів євангельських церков у протистоянні і перемозі над агресором. Саме тому християни-українці, навіть живучи на різних континентах, діють узгоджено задля свободи, перемоги та поширення Царства Божого», - коментує Валерій Антонюк, голова ВСО ЄХБ.

Єпископ Віктор Прохор із штату Вашингтон запевняє, що «українська діаспора в США глибоко переживає біль війни й втрат в Україні та відкрита допомагати в різних сферах й надалі. Віримо, що наші об’єднані зусилля принесуть користь для нашого народу в Україні в цей важкий час».

Делегація РЄПЦУ в складі Антонюка В.С., Козачка А.М, Носова С.В та Кулакевича Ю.П. перебуває в столиці США з 29 січня для проведення ряду зустрічей та участі в заходах, як Міжнародний Саміт Релігійної Свободи, Український Тиждень тощо.

Джерело: Слово про Слово, РЄПЦУ

Перегляньте цікаві новини:

Надихаючі історії

Все для сімей

Загрози та виклики 

Молоде життя

Каталог ютуб каналів церков

Найбільша карта церков України

Більше рубрик та новин тут

Християнський світДопомога під час війниВсе для церков
Останні новини
Останні новини