Рада Євангельських Протестантських Церков закликає Президента не вносити до парламенту проєкт Закону про ратифікацію Стамбульської конвенції
Загрози та виклики
09.07.2021
Рада Євангельських Протестантських Церков України (РЄПЦУ) закликає Президента не вносити до Верховної Ради проєкт Закону про ратифікацію Стамбульської конвенції

Звернення до Президента України було погоджене учасниками засідання Ради 8 липня.

Приєднуйтесь до нашої групи у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Про це пише slovoproslovo.info з посиланням на Раду Євангельських Протестантських Церков України.

«Наше занепокоєння викликає ідеологічна заангажованість та окремі положення конвенції, які викликають сумніви щодо доцільності ратифікації саме цього міжнародного документу», йдеться в листі до Президента України, який був погоджений учасниками засідання Ради 8 липня.

Читайте також: Релігійні діячі переконують у недоцільності ратифікації Стамбульської конвенції

РЄПЦУ вбачає ризик того, що декларовані наміри протидії домашньому насиллю буде підмінятися впровадженням нових ідеологій, які невластиві та навіть чужі українському суспільству, і можуть негативно позначитися на вихованні дітей та молоді.

Рада Євангельських Протестантських Церков України створена у квітні 2005 року як міжконфесійний консультативно-дорадчий орган. На сьогодні до складу РЄПЦУ входить 12 об’єднань церков.

Як раніше повідомляв Всеукраїнський Собор, Туреччина перша з 34 країн остаточно вийшла зі Стамбульської конвенції, яка підміняє стать гендерами.

Джерело: slovoproslovo.info

Перегляньте цікаві новини:

Надихаючі історії

Все для сімей

Загрози та виклики

Молоде життя

Каталог ютуб каналів церков

Найбільша карта церков України

Більше рубрик та новин тут.

 

 

Загрози та викликиХристиянський світ
Останні новини
Останні новини