Депутати пропонують прийняти небезпечний закон аби діти могли вибирати сексуальну орієнтацію та різні гендери
Загрози та виклики
10.12.2021
Днями у Верховній Раді України зареєстрували один з найнебезпечніших ЛГБТ законів №6325-1, адже там вперше питання сексуальної орієнтації та гендерної ідентичності (можливості міняти гендери в тому числі на ЛГБТ) прописано в законі Про охорону дитинства.

Тобто іншими словами авторка  пропонує офіційно пов’язати в законі дитину та сексуальну орієнтацію і гендерну ідентичність , відповідно у разі прийняття цей закон  стане основою для підготовки навчальних курсів для дитсадочків та молодшої школи, де почнуть дітей навчати різним видам сексуальної орієнтації та гендерної ідентичності.

Приєднуйтесь до нашої групи у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Небезпеки закону 6325-1

6 грудня 2021 року депутатка Інна Совсун з партії «Голос»  зареєструвала  Проект Закону №6325-1 «Про протидію прямій чи непрямій дискримінації та нетерпимості щодо окремих осіб та їх груп». Цей закон створено для протидії закону №6325, яким пропронувалося заборонити пропагування ЛГБТ.

Серед основних небезпек, які пропонуються в законі 6325-1 є три ключових.

1.    Заборонити виготовляти чи розповсюджувати будь-яку друковану продукцію, що підбурює до дискримінації, зокрема, на основі сексуальної орієнтації, гендерної ідентичності. (зміни в Закон України «Про видавничу справу» статтю 28)

Таким чином всі релігійні книги та дослідження, що засуджують гомосексуалізм чи ЛГБТ можуть бути на основі цього визнані як такі, що підбурюють до дискримінації і відповідно їх можуть навіть заборонити, аж до Біблії, адже ніякого виключення не передбачено.

2.    Зміни до закону  «Про освіту» передбачають таке формулювання терміну «безпечне освітнє середовище» - це сукупність умов у закладі освіти, що унеможливлюють заподіяння учасникам освітнього процесу …. дискримінації за ознаками … сексуальної орієнтації, гендерної ідентичності. Окрім цього:

«захищати здобувачів освіти під час освітнього процесу від …дискримінації за ознаками ….сексуальної орієнтації, гендерної ідентичності…

Здається ніби нейтральні положення про захист від дискримінації. Однак коли ширше на це подивитися, то з’являється вельми невтішна картина. Адже захист від дискримінації, це не просто захист від образливих слів чи критики з боку викладачів чи однолітків. Це також передбачає надання права на викладання учням та студентам уроків про різну сексуальну орієнтацію, ЛГБТ, одностатеві стосунки, можливість змінювати стать чи гендери.  Це все буде можливим, бо  викладання інформації про шлюб між чоловіком та жінкою, та те що є лише дві статі згідно даного закону вже буде дискримінацією, бо обмежуватиме світогляд учнів та студентів, та обмежуватиме права ЛГБТ

3. Найнебезпечніша норма планується в  Законі України «Про охорону дитинства» .

Авторка закону 6325-1 пропонує частину першу статті 3 викласти у такій редакції:

«Всі діти на території України, незалежно від раси, кольору шкіри, віку, інвалідності, статевої приналежності, мови, сексуальної орієнтації, гендерної ідентичності, ….. або будь-яких інших обставин, мають рівні права і свободи.»

Таким чином це вперше, коли депутати пропонують офіційно в законі закріпити те, що у дітей може бути нетрадиційна сексуальна орієнтація і  різна гендерна ідентичність. Тобто простими словами автори хочуть зафіксувати, що діти можуть змалку бути геями, лезбіянками, трансгендерами і ще понад сотнею інших гендерів. Окрім цього, слово гендерна ідентичність, згідно іноземних документів, означає фактичне позбавлення статі,  яке трансформується у можливість людини вибирати сотні різних гендерів.

Також фраза що «всі діти незалежно від сексуальної орієнтації та гендерної ідентичності мають рівні права» стане згодом основою для підготовки навчальних курсів для дитсадочків та молодшої школи, де почнуть дітей навчати різним видам сексуальної орієнтації та гендерної ідентичності . І все під лозунгом захисту від дискримінації.

Враховуючи зазначене, нині необхідно поширювати інформацію про це та писати в соцмережах аби створювати суспільний резонанс, аби всі депутати почули, що суспільство проти і їх виборці не голосуватимуть за них, якщо вони підтримують  цей чи подібні законопроекти, чи ратифікацію Стамбульської конвенції, чи щось інше, що несе запровадження гендерної ідеології чи репресії тих хто проти нав’язування ЛГБТ.


Перегляньте цікаві новини:

Надихаючі історії

Все для сімей

Загрози та виклики 

Молоде життя

Каталог ютуб каналів церков

Найбільша карта церков України

Більше рубрик та новин тут.

Загрози та виклики