Скандал із сексуальною освітою у Британії. Дітям дали завдання описати різницю між видами порнографії
24.06.2020
Наслідки «сучасної» освіти болісно відчули учні однієї з британських шкіл

Приєднуйтесь до нашої групи у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Про що може писати 11-річна дитина у  домашньому завданні із особистої, соціальної та медичної освіти? А хоча б про відмінність між «м'якою» та «жорсткою» порнографією!

Інцидент стався у школі в британському місті Кінгстон-апон-Галлі, в графстві Східний Йоркшир. Його описує сайт «Daily Mail». Тривогу підняла мати 11-річної дівчинки, яка зрозуміла, що її дочка у домашньому завданні має описати, серед іншого, відмінність між «м'якою» та «жорсткою» порнографією. У завданні також йшлося про торгівлю людьми та каліцтво жіночих статевих органів.

Читайте також: У Німеччині понад 30 років дітей свідомо віддавали у сім’ї педофілів

Мати 11-річної дівчинки заявила, що якщо її дочка почне шукати інформацію в Інтернеті, то речі, які б вона побачила, могли б «знищити її розум» і «налякати її до кінця життя». Жінка була обурена, адже її дитина досі живе у світі казок, вона дуже наївна і невинна.

Втручання матері за підтримки групи батьків виявилося ефективним: школа вибачилася. Директор закладу пояснив, що вчителі не очікували, що діти шукатимуть ці терміни в Інтернеті.

Однак проблема полягає в тому, чому дійшло до такої ситуації. Тут відповідь здається простою: це викладання відповідно до стандартів, встановлених ВООЗ.

Читайте також: Каталог корисної інформації щодо карантину та ресурсів для церков

Джерело: catholicnews.org.ua

Всеукраїнський Собор — це об’єднання релігійних та громадських організацій, а також усіх небайдужих громадян навколо християнського шляху розвитку української держави.

Підписуйтесь на нас у Телеграм, Вайбер, Фейсбук та Інстаграм, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!