Семінарист з Тернопільщини переміг на всеукраїнській релігійній олімпіаді
Молоде життя
02.08.2021
Семінарист з села Мишковичі Великоберезовицької громади Андрій Жук вразив журі власним дослідженням Святого Письма.

Андрій Жук став переможцем XIІІ всеукраїнської олімпіади «Юні знавці Біблії-2021» та нагороджений дипломом І ступеня. Семінарист є головою студентського самоврядування ПЗВО «Івано-Франківська академія Івана Золотоустого». Про це йдеться на сайті ternopoliany.te.ua

Приєднуйтесь до нашої групи у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини! 

Всеукраїнську олімпіаду «Юні знавці Біблії» проводять 13 років поспіль за підтримки Міністерства освіти і науки України в Національному університеті «Острозька академія». Цьогоріч олімпіада відбулась протягом квітня – травня в онлайн-форматі на базі науково-дослідної лабораторії християнської етики, психології та педагогіки.

Андрій Жук здобув перемогу завдяки дослідженню Святого Письма на тему: «Людина може перетворити на рай всю Землю лише тоді, коли вона носитиме рай у собі самій» (Луки 17:21), а також виконанню тестів на Біблійну тематику та публічному захисту.

Це вже друга олімпіада, до якої долучився студент. Її мета – підвищення інтересу школярів та студентів до Біблії; виховання духовно-багатої, національно-свідомої особистості; залучення школярів до вивчення курсів духовно-морального спрямування; інформування педагогічної громадськості, батьків про предмети духовно-морального спрямування.

«Вперше моя участь, увінчана такою ж перемогою, була в 2016 році. Цьогоріч вирішив взяти участь в олімпіаді уже будучи студентом вищого навчального закладу та семінаристом Івано-Франківської духовної семінарії, щоб підкреслити надзвичайно велику роль предметів духовно-морального спрямування та значення духовного розвитку особистості, - поділився "ТЕРНОПОЛЯНАМ" Андрій Жук. – Участь в олімпіаді є для мене «голосом» і закликом до всіх, що українська морально вихована молодь прагне духовного збагачення та життя за принципами Біблії. Адже саме такий стиль і спосіб співіснування у світі може гарантувати різнобічний розвиток як для держави так і для кожного зокрема».

За словами Андрія Жука, дана перемога для нього означає тріумф добра над злом.

«Здобувши цю перемогу я можу сміливо засвідчити, що мораль, добро, вивчення та життя за принципами Біблії є і будуть основною прерогативою свідомого суспільства. Цією перемогою хочу ділитися зі всіма, щоб засвідчити силу Божу, яка завжди перемагає», - підкреслив Андрій Жук.

Додамо, Андрій Жук нещодавно видав свою першу поетичну збірку «Ці незбагненні сутінки осінні...». Презентація відбулась в Івано-Франківській обласній універсальній науковій бібліотеці ім. І. Франка.

Перегляньте цікаві новини:

Надихаючі історії

Все для сімей

Загрози та виклики 

Молоде життя

Каталог ютуб каналів церков

Найбільша карта церков України

Більше рубрик та новин тут. 

Молоде життя
Останні новини
Останні новини