Сербія створює Міністерство Сім’ї та Демографії, що рятуватиме країну від різкої демографічної кризи
Європа та світ
28.10.2020
У новому уряді Сербії особлива увага буде приділена сімейній політиці. Буде створено нове профільне Міністерство, яке візьме відповідальність за підтримку сім’ї. Міністром стане представник консервативних сил «Сербський патріотичний альянс».

Зіткнувшись із різким демографічним спадом, у новому уряді Сербії вирішили рятувати сім’ю. Нове міністерство очолить Радомир Дмитрович, відомий своєю різкою позицією проти фемінізму, ЛГБТ  та виборчої гендерної квоти в країні, повідомляє balkaninsight.com

Приєднуйтесь до нашої групи у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Піднімаючи питання «захисту сім’ї», Сербія зближається ідеологічно з Польщею, Болгарією, Словаччиною та іншими країнами, котрі виступають за «традиційні сімейні цінності» та консервативну політику.

Читайте також: Європарламент може ухвалити резолюцію щодо Польщі через рішення КС про заборону абортів

У 2018 році чисельність населення Сербії скоротилася на 37 680 осіб, або на 5,4 відсотка. Це був найгірший показник за десятиліття. Маючи низький рівень народжуваності порівняно із середньоєвропейським та великий відтік людей, які шукають кращого життя за кордоном, Сербія до 2050 року втратить майже чверть свого населення.

Всеукраїнський Собор — це об’єднання релігійних та громадських організацій, а також усіх небайдужих громадян навколо християнського шляху розвитку української держави.

Підписуйтесь на нас у ТелеграмВайберФейсбук та Інстаграм, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Європа та світ
Останні новини
Останні новини