У Черкасах відбулася чергова сесія Школи християнського лідерства
22.06.2020
Четверту навчальну сесію провели 20 червня

Приєднуйтесь до нашої групи у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Спікерами заходу були депутат чотирьох скликань Черкаської обласної ради, керівник української жіночої демократичної мережі Любов Майборода та співзасновник СМАРТ академії Максим Колісник. Організатор заходу — ГО Рух Реформації.

Любов Майборода говорила про структуру обласної та міської рад та організацію їх роботи. Також вона окреслена діяльність та відповідальність депутатів.

"Органи місцевого самоврядування — це, насамперед, органи, які опікуються соціальними проблемами, допомогою різним верствам населення. Ми бачимо, що наші ради не відстоюють ту справедливість, на яку більшість виборців сподіваються. Саме через те, що значна частина депутатів представляють бізнес, вони переносять свої методи діяльності в бізнесі на раду. Тому ми бачимо, що не голосується дуже багато соціальних програм допомоги, я вже не кажу про морально-етичну поведінку. Нам не вистачає в радах гострого почуття боротьби за справедливість, а це те, що притаманно християнам. І я переконана, що [лідери-християни — Прим. ред.] своєю участю в радах місцевого рівня змінять цей вектор", — зазначила Людмила Майборода.

Читайте також: Християни-політики об’єднуються в «Молитві єдності за Європу»

Максим Колісник розповів про організацію виборчого процесу з метою отримання перемоги на виборах в умовах пандемії. Він наголосив на важливості залучення інтернет-ресурсів.  

"Зараз люди мало читають газети та дивляться телебачення, а от інформацію в Інтернеті моніторить багато хто", — зазначив Максим Колісник.

Читайте також: Каталог корисної інформації щодо карантину та ресурсів для церков

Джерело: R500_Cherkasy

Всеукраїнський Собор — це об’єднання релігійних та громадських організацій, а також усіх небайдужих громадян навколо християнського шляху розвитку української держави.

Підписуйтесь на нас у Телеграм, Вайбер, Фейсбук та Інстаграм, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

 

 

 

 

Останні новини
Останні новини