Християни-політики об’єднуються в «Молитві єдності за Європу»
Національні молитовні сніданки
22.06.2020
Усвідомлюючи виклики християнським цінностям, з метою збереження біблійних засад, на яких була побудована Європа, політики-християни від Атлантики до Уралу, від Північного моря до Середземномор'я зберуться разом, щоб проголосити «що Бог їхня скеля, і Бог Всевишній то їхній Викупитель» (Псалми 77:35)

Приєднуйтесь до нашої групи у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Співорганізаторами онлайн «Молитви єдності за Європу» виступили 11 членів Європейського парламенту, більше 55 депутатів країн Європи та організатори Молитовного Сніданку в Європарламенті.

Як значиться у прес-анонсі, захід не має політичного підтексту чи конфесійної приналежності. Навпаки, він закликає всіх охочих долучитися до молитви за духовне оновлення та навернення Європи до Бога.

«У ці важкі часи невизначеності у нас є можливість поодиноко чи колективно поміркувати над тим, хто ми є, куди йдемо та що є основою нашого життя. Ці питання спонукають багатьох звертатися до Бога в молитві», йдеться в анонсі заходу.

Читайте також: Україна почала виконувати зобов'язання перед Партнерством Біарріц, що вводить гендерну диктатуру та руйнує сімейні цінності

«Ісус розповів історію про двох людей: один збудував свій будинок на піску, і інший на скелі. Прийшли бурі, пішов дощ, і будинок на піску зруйнувався, але будинок на скелі стояв твердо. Немає сумнівів у актуальності цієї історії на сьогоднішній день. Прийшли бурі, йде дощ. Чи побудований наш будинок на скелі?» йдеться у закритому листі членів Європарламенту.

Діючі політики-християни зможуть узяти участь у «Молитві єдності за Європу» через Zoom, в той час як всі інші зможуть дивитися пряму трансляцію англійською мовою за посиланням:  https://youtu.be/aQKqSz82TNU

Всеукраїнський Собор запрошує Вас приєднатися до цього унікального зібрання, яке відбудеться у п’ятницю, 26 червня, з 9:00 по 10:00 ранку.

Читайте також: Каталог корисної інформації щодо карантину та ресурсів для церков

Всеукраїнський Собор — це об’єднання релігійних та громадських організацій, а також усіх небайдужих громадян навколо християнського шляху розвитку української держави.

Підписуйтесь на нас у Телеграм, Вайбер, Фейсбук та Інстаграм, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Національні молитовні сніданки