Україна почала виконувати зобов'язання перед Партнерством Біарріц, що вводить гендерну диктатуру та руйнує сімейні цінності
Аналітика
19.06.2020
На сайті Офісу Президента опубліковано тривожну інформацію про те, що Україна почала виконувати зобов’язання в межах міжнародного «Партнерства Біарріц», яке просуває гендерну ідеологію. Дивним виглядає те, що Україна не отримала офіційного підтвердження про приєднання до Партнерства, а вже розробляються законопроекти на виконання зобов'язань перед ним.

Приєднуйтесь до нашої групи у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Так, на сайті Офісу Президента йдеться про те, що у Верховній Раді зареєстровано проект закону на виконання зобов'язань Партнерства Біарріц, який судячи з назви має дійсно благі наміри та створює передумови для посилення ролі батька у процесі виховання дітей та розвитку відповідального батьківства в Україні. 

Однак, Офіс Президента досі приховує повну інформацію про дане Партнерство, а з відкритих іноземних джерел ми отримали про Партнерство Біарріц негативну інформацію. Виявляється, основна мета Партнерства - це просування гендерної ідеології та створення механізму тотального контролю за зміною законодавства та виконанням даних завдань. Згодом, в законодавство будуть вноситися різні зміни для імплементації норм щодо нових “гендерних ролей”, усиновлення одностатевими парами дітей, легалізації одностатевих шлюбів, позбавлення статі тощо. Найжахливіше, що це все буде реалізовуватися під гаслами боротьби за рівність прав, створення безбар’єрного суспільства та інших дуже гарних слів.  

Хочеться акцентувати, що християни і церкви всіляко підтримують боротьбу з насильством, покращення становища сімей, одиноких батьків та всіх позитивних змін в законодавстві. Однак, ми категорично проти, коли прийняття хороших законів прив'язується в один пакет з сумнівними гендерними ініціативами, які в багатьох країнах призвели до негативних наслідків для сім'ї. Зокрема, варто згадати приклад європейських країн, таких як Угорщина, яка відмовилася ратифікувати Стамбульську конвенцію, Польщі, яка заявила, що Стамбульська конвенція несе гендерну розпусту та обіцяла денонсувати її. 

Останнім часом ми бачимо новий метод ліберальних організацій для просування своїх аморальних ініціатив: вони створюють ініціативи, які просувають хороші закони, але обов'язковим додатком є гендерна ідеологія, яка знищує національні сімейні цінності. Здається, що вони пропонують хороші речі, але це зовнішня оболонка. Саме тому, викликає велике занепокоєння інформація оприлюднена Офісом Президента.  

"Партнерство Біарріц" зобов’яже своїх членів прийняти Стамбульську конвенцію та нове законодавство для просування гендерної ідеології

Приєднуючись до Партнерства Біарріц, Парламент буде змушений виконати всі вимоги даного Партнерства, інформацію про які нам приховують. Одак, з того, що є в офіційних джерелах, це буде ратифікація Стамбульської конвенції, що замінює стать на гендери, а також зміни законів та жорсткі дії для просування гендерної ідеології під видом різних благих проектів.  

Партнерство Біарріц" було започатковане 25 серпня 2019 року лідерами групи G7, в яку входять такі країни світу як США, Японія, Німеччина, Британія, Франція, Італія, Канада. 

Ідеологічним ядром Партнерства Біарріц є консультативна рада з питань гендерної рівності. Рада, в своєму документі, відомому як «Заклик до дій», спонукує держави ратифікувати всі відповідні стандарти гендерної рівності, включаючи Конвенцію про ліквідацію всіх форм дискримінації проти жінок (CEDAW), Стамбульську конвенцію, Конвенцію про насильство та домагання (ILO), прийняту в червні 2019 року та зняти всі можливі перепони на шляху до впровадження цих інструментів. 

Зміна законів, фінансування та тотальний контроль за впровадженням гендерної ідеології - наслідки  «Партнерства Біарріц» 

Основні постулати «Партнерства Біарріц»:

1. Визначити та скасувати дискримінаційні закони та / або внести зміни до положень, які є дискримінаційними, в тому числі в країнах G7, де вони все ще існують. 

2. Прийняти і впровадити прогресивні законодавчі рамки, що сприяють гендерній рівності. Рада пропонує лідерам G7 та країнам, що не належать до G7, взяти на себе зобов’язання прийняти та впровадити хоча б один, але бажано декілька законів у своїх країнах, щоб зміцнити діючі закони та розпочати цей законодавчий процес до наступного президентства у G7. 

(В Україні у Верховній Раді уже просуваються для голосування законопроекти, що обмежать свободу слова та віросповідання - № 0931, 2693, 3316,  та інші.) 

3. Забезпечити необхідне фінансування для реалізації цих законодавчих рамок.

(Тобто держава має фінансувати всі заходи щодо просування гендерної ідеології.)

4. Інвестувати у потужні механізми підзвітності та управління, включаючи підтримку громадянського суспільства. Підраховувати та звітувати про прогрес за погодженими часовими показниками.

(Тобто створюється потужна машина по контролю за впровадженням гендерної ідеології та покаранню тих, хто противиться.)

Не аналізуючі зазначені деталі, лише на на прикладі того, під яким приводом в Україні намагаються ратифікувати Стамбульську конвенцію, ми бачимо приклад маніпуляції ліберальними організаціями в інформаційному просторі України. 

Міжнародні експерти зазначають, що для захисту від домашнього насильства немає потреби у ратифікації Україною Стамбульської конвенції, оскільки Парламент VIII скликання прийняв законопроекти №4952 та №5294, які набагато краще та досконаліше регулюють питання запобігання насильству стосовно жінок і домашньому насильству та боротьбу з цими явищам, аніж це виписано в Стамбульській конвенції. Саме ці закони щодо протидії насильству церкви всіляко підтримують адже вони є набагато ефективнішими ніж те, що викладене в Стамбульській конвенції, та з них виключене всі аспекти для просування гендерної ідеології.

Детальніше про небезпеку ратифікації Стамбульської конвенції читайте тут

Враховуючи наявність тривожних даних про "Партнерство Біарріц", вважаємо, що є підстави думати, що під благими ініціативами є реальна загроза руйнування національних сімейних цінностей. Звертаємо увагу на те, що приєднання до міжнародних партнерств передбачає, що країни мають змінювати своє законодавство відповідно до міжнародних зобов'язань. Тому, кожен крок державних діячів має бути зважений, щоб прийнятті рішення не зашкодили національним інтересам. Крім того, Україна не отримала офіційного підтвердження про приєднання до Партнерства Біарріц, а відтак не зобов'язана розробляти законопроекти перед ним. 

Враховуючи викладене, закликаємо молитися аби Господь не допустив руйнування моральних та сімейних цінностей.

Закликаємо писати листи до Президента України та Прем’єр-міністра України з протестом проти приєднання України без широких консультацій з народом до "Партнерства Біарріц" ініційованого Урядом. 

Лист до Президента України

Лист до Прем’єр-міністра України

 Читайте також: Каталог корисної інформації щодо карантину та ресурсів для церков

Всеукраїнський Собор — це об’єднання релігійних та громадських організацій, а також усіх небайдужих громадян навколо християнського шляху розвитку української держави.

Підписуйтесь на нас у ТелеграмВайберФейсбук та Інстаграм, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Аналітика
Останні новини
Останні новини