Оновлення шлюбних обітниць. Новий сімейний челендж
Все для сімей
14.02.2021
Чому б не започаткувати нову сімейну традицію і у спільності та любові сфокусуватись на виконанні одного з найбільших заповітів у житті - подружньому! Долучайтесь до челенджу!

Бути в заповіті з іншою людиною – одне з найвідповідальніших завдань в житті. Часто це дається ціною великих зусиль. Проте і нагорода від непохитного прагнення робити усе для блага один одного є невід’ємною частиною нашого християнського життя і також дає найбільші дивіденди.

Приєднуйтесь до нашої групи у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Дорогі читачі, якщо ви вже в шлюбі, і вже давали один одному обітниці, надихаємо вас нагадати їх один одному! Якщо ж ви не мали такого досвіду – ніколи не пізно це виправити! Влаштуйте собі подружнє побачення! Нехай в цей вечір вас ніхто і ніщо не відволікає! Присвятіть час один одному і промовте заповітні слова. Чоловіки, не забудьте промовити "я люблю тебе". Дружини, не забудьте висловити усе, за що особливо поважаєте свого чоловіка. Перепросіть за образи і додайте, що заважите необхідним.

Також запрошуємо вас зробити фото свого подружнього побачення і надіслати на емейл ukrsobor@gmail.com. Вас очікує особливий подарунок від сімейного експерта, доктора філософії та автора програми «Основи сім’ї» Адріана Буковинського. Усі подробиці ми надішлемо вам у відповідь. Термін подачі: 28 лютого.

(приклад шлюбної обітниці з сайту superfamily.org.ua)

 

_____________________

Всеукраїнський Собор — це об’єднання релігійних та громадських організацій, а також усіх небайдужих громадян навколо християнського шляху розвитку української держави.

Підписуйтесь на нас у ТелеграмВайберФейсбук та Інстаграм, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Все для сімей