Словенія стала на бік Польщі та Угорщини у суперечці з Євросоюзом через прив'язування фінансування до просування ЛГБТ
Європа та світ
25.11.2020
У середу прем'єр-міністр Словенії Янез Янша висловив підтримку Польщі та Угорщині після того, як дві країни наклали вето на бюджет Євросоюзу через плани пов'язати фінансування з дотриманням принципу верховенства права (під яким насправді розуміється надання привілеїв ЛГБТ та придушення тих, хто критикує або виступає проти). Фактично Польща та Угорщина виступили проти Євросоюзу, бо їх з допомогою штрафних санкцій хотіли змусити зруйнувати свої сімейні цінності в угоду вседозволеності ЛГБТ та введенню репресивних законів щодо всіх, хто не згоден з цим.

"Деякі політичні групи відверто погрожують використовувати важелі, які помилково називають «верховенством права», для того щоб виховувати окремі держави-члени Євросоюзу більшістю своїх голосів", - написав Янша в листі до голови Ради Євросоюзу Шарля Мішеля, опублікованому в ЗМІ.

Приєднуйтесь до нашої групи у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Як повідомляють ЗМІ, через так звані санкційні механізми верховенства права Європейський Союз намагається вплинути на консервативно-націоналістичні уряди Угорщини та Польщі, щоб змусити їх змінити свою політику щодо ЛГБТ, гендерної ідеології, абортів, сім’ї, Стамбульської конвенції, традиційних сімейних та духовних цінностей, мультикультуралізму та міграції, погрожуючи штрафами та урізанням надходження коштів з Фондів Євросоюзу.

Читайте також: Закриття церков на карантин - колосальна помилка. Заява Європейського Християнського Інституту

У своєму листі на чотири сторінки Янша, серед іншого, рішуче розкритикував "подвійні стандарти" Брюсселя, які породжують авторитаризм (у питаннях просування ЛГБТ), пережитий при комунізмі багатьма країнами, які приєдналися до Євросоюзу після 2004 року, а сьогодні відмовляються поступатися своїм суверенітетом і свободою.

Янша ідеологічно підтримує консервативний уряд Угорщини та Польщі.

За матеріалами: rmx.news

Всеукраїнський Собор — це об’єднання релігійних та громадських організацій, а також усіх небайдужих громадян навколо християнського шляху розвитку української держави.

Підписуйтесь на нас у ТелеграмВайберФейсбук та Інстаграм, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Європа та світ
Останні новини
Останні новини