Європейська конференція церков «Слово життя» цьогоріч відбудеться онлайн
Християнський світ
30.07.2020
Європейська конференція церков «Слово життя», яка щорічно проходить в Упсалі (Швеція), в цьому році пройде в онлайн-форматі.

Приєднуйтесь до нашої групи у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Конференція буде проходити з 30 липня по 2 серпня. Спікерами конференції будуть Крег Грошел, Ліза Бівер, Роберт Морріс, Джентезен Франклін, Йоаким Люндквіст, Карл Густав Северин і Себастіан Стаксет. Також відбудеться безліч семінарів і майстер-класів з різних напрямків, повідомляє Християнський Мегапортал invictory.com з посиланням на сайт московської церви «Слово життя».

«Коли ми зрозуміли, що не зможемо провести цю конференцію в звичайному для нас форматі, ми стали молитися і запитувати Бога, що робити. Чи повинні ми провести її в менших масштабах? Скасувати? Відкласти? – розповів Йоаким Люндквіст, старший пастор церкви «Слово життя» Уппсала, Швеція. – Замість цього ми чітко відчули, що Дух спонукає нас мріяти більше, ніж раніше, і створити конференцію, яка б досягла більшого і мала б більший вплив, ніж будь-якого іншого року».

Організатори відзначили, що в цьому році реєстраційного внеску не буде. На деякі семінари та майстер-класи необхідно буде зареєструватися і отримати код доступу. Інформація про те, як це зробити, буде доступна пізніше.

Джерело: Світогляд

Всеукраїнський Собор — це об’єднання релігійних та громадських організацій, а також усіх небайдужих громадян навколо християнського шляху розвитку української держави.

Підписуйтесь на нас у ТелеграмВайберФейсбук та Інстаграм, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Християнський світ