“Молимось, діємо, переможемо”, - в Черкасах відбувся VI молитовний сніданок
Національні молитовні сніданки
29.12.2023
У Черкасах 29 грудня вшосте пройшов обласний молитовний сніданок
На заході читали місця Святого Писання та молилися за перемогу України. Заради цього зібралися представники виконавчої влади, депутати обласної та міської ради, представники громадських організацій, освіти, військові, волонтери, підприємці, капелани та священнослужителі.
Приєднуйтесь до нашої групи "Оперативно" у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні новини!
Організатори сніданку - Черкаська обласна Рада Християнських церков та ГО Рух Реформації за участі християнських церков міста, повідомляє Рух Реформації в Черкаській області.
 
"Ми збираємося для того, аби консолідувати свої зусилля навколо нашого спільного майбутнього. Разом ми звертаємося до Бога, щоб заручитися Його підтримкою для захисту та добробуту нашої країни", - зазначив координатор молитовних сніданків в Черкасах, голова ГО "Рух Реформації", пастор Валерій Бєляєв.
 
Під час заходу духовні пісні виконував камерний хор “Канон”, хор дітей з дитячих будинків сімейного типу, гурт з міста Канева та інші виконавці. Завершувалися молитви за подолання демографічної кризи та корупції, відновлення економіки та обороноздатності країни, мудрості для керівництва, благословення для військових, медиків, капеланів, волонтерів, партнерів України. Окремо помолилися за перемогу у війні.
 
Міський голова Анатолій Бондаренко також доєднався до заходу: “Молимося за Україну, віримо, і впевнений, що Україна переможе!".
 
Під час заходу пластуни передали всім присутнім Вифлеємський вогонь. На завершення всі хором зачитали молитву “Отче наш”.
 
“Молитовні сніданки дуже важливі, бо вони мають на меті об'єднати в спільній молитві, за тих, хто будує, за тих, хто допомагає, за тих, хто відвойовує нашу країну. І молитва до Бога має реальну силу",- зазначив отець Станіслав Інжиєвський Римо-Католицької церкви.
Національні молитовні сніданкиХристиянський світСуспільство
Останні новини
Останні новини