У США відбувся Національний молитовний сніданок, на якому говорили про Україну
Національні молитовні сніданки
02.02.2024
У стінах Капітолію, серці Вашингтона, президент США Джо Байден висловив рішучу підтримку Україні, підкресливши необхідність продовження допомоги в боротьбі з агресією

Це сталося під час щорічного Національного молитовного сніданку, де зібралися лідери з усього світу, щоб об’єднатися в молитві та роздумах.

Приєднуйтесь до нашої групи "Оперативно" у Телеграмта Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні новини!

Про цеповідомляє holosameryky.com, йдеться на slovoproslovo.info.

На щорічному Національному молитовному сніданку, що відбувся у Вашингтоні, президент США Джо Байден звернувся до зібрання з ключовим посланням про підтримку України. Він наголосив на важливості міжнародної солідарності та допомоги Києву у протистоянні російській агресії.

“Ми повинні продовжувати підтримувати їх,” – сказав Байден, маючи на увазі український народ.

Президент США підкреслив, що американська нація має відповідальність сприяти миру та справедливості не тільки в межах власної країни, але й за її межами. Він згадав про ситуацію в Газі, висловлюючи співчуття та підтримку всім, хто постраждав від конфлікту.

Байден також зазначив, що США активно працюють над забезпеченням миру та безпеки для народів Ізраїлю та Палестини, а також для українців, які зіткнулися з викликами через російську агресію.

“Ми мусимо продовжувати допомагати їм,” – повторив він, наголошуючи на важливості підтримки України.

Президент висловив віру в майбутнє Америки та закликав до єдності серед американців, незалежно від політичних переконань. Він нагадав, що Сполучені Штати є країною, заснованою на ідеях, і що вони можуть подолати будь-які виклики, діючи разом.

Спікер Палати представників США Майк Джонсон, республіканець від Луїзіани, сидів поруч із Байденом у першому ряду заходу, за винятком тих випадків, коли він читав 37-й псалом зі Старого Завіту.

«Не журіться через тих, хто злий, і не заздріть тим, хто чинить зло, тому що, як трава, вони скоро зів’януть, як зелені рослини, вони скоро зникнуть, — сказав Джонсон. — Надійся на Господа і роби добро».

Національний молитовний сніданок – це традиція, що датується часами Другої світової війни, але з участю президента вона почала в 1953 році. Цей захід є символом єднання та молитви за мир, справедливість та процвітання у всьому світі.

Джерело: slovoproslovo.info

Перегляньте цікаві новини:

Надихаючі історії

Все для сімей

Загрози та виклики 

Молоде життя

Каталог ютуб каналів церков

Найбільша карта церков України

Більше рубрик та новин тут

Національні молитовні сніданкиЄвропа та світХристиянський світДопомога під час війни
Останні новини
Останні новини