Християни Бердичіва провели перший Дитячий молитовний сніданок
Національні молитовні сніданки
10.07.2024
У церкві Адвентистів сьомого дня провели перший у Бердичіві Дитячий молитовний сніданок: його учасниками стали сини й доньки загиблих оборонців України

Головними героями молитовного дійства діти були обрані невипадково, адже, за переконанням організаторів, саме від них і від Господа залежить доля народів, майбутнє людства.

Приєднуйтесь до нашої групи "Оперативно" у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні новини!

Про це пише berdychiv-rada.gov.ua.

Із початком війни з росією дитинство маленьких українців просочилося похмурими фарбами, констатував у своєму зверненні до присутніх міський голова Сергій Орлюк. Нині на фронті бійці Сил оборони роблять все можливе й неможливе, аби назавжди стерти чорноту з життя дітвори й дорослих, аби повернувся незабутній смак пори, коли ти ще малий і безтурботний.

Наміри українських Захисників та Захисниць непохитні й рішучі, і ніщо не в змозі змінити їх – ворога має бути покарано й вигнано геть. У громаді завжди пам’ятатимуть подвиг їхніх загиблих татусів, котрі Героями увійдуть до історії новітньої України, запевнив дітей Сергій Орлюк.

Разом із Сергієм Орлюком, а також пастором Степаном Кумчаком та отцем Максиміліаном Подвікою присутні на сніданку помолилися за дітей і за мирне, гідне майбутнє України. Далі на учасників дійства чекали солодкий стіл та подарунки від організаторів сніданку.

Подяка церкві Адвентистів сьомого дня за теплий і гостинний прийом.

Джерело: berdychiv-rada.gov.ua

Перегляньте цікаві новини:

Надихаючі історії

Все для сімей

Загрози та виклики 

Молоде життя

Каталог ютуб каналів церков

Найбільша карта церков України

Більше рубрик та новин тут

Національні молитовні сніданкиХристиянський світМир та єдність в Україні
Останні новини
Останні новини