Перший молитовний сніданок в умовах війни
Національні молитовні сніданки
27.04.2022
26 квітня в Сумах відбувся перший молитовний сніданок в умовах війни. Пристуні молилися про перемогу України та вирішували питання гуманітарної допомоги мешканцям області

Захід провели у районій державній адміністрації. Участь взяли голова райдержадміністрації та його заступниця, представники різних деномінацій та церков. 

Приєднуйтесь до нашої групи у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Учасники події читали і обговорювали воскресіння Ісусом Лазаря. Дана історія записана у Євангелії від Івана 11 розділ. 

Крім цього, присутні обговорили спільні дії у гуманітарних питаннях населення, продовження допомоги церквами і християнськими організаціями всім, хто постраждав від війни. Адже деякі райони в Сумській області також знаходилися під окупацією орків, де тривали запеклі бої. 

Всі присутні дякували Господу за звільнення області від рашистів та Божий захист. 

Це особливий час об’єднання навколо Божого слова та спільної молитви за Україну. Надзвичайно важливо проводити такі заходи навіть в умовах війни, адже молитва і віра творить чудеса. Ми маємо безліч свідчень від військових та мирних жителів про Господній захист в гарячих точках. Тому потрібно молитися до Бога про перемогу. Віримо, що Бог на нашій стороні. Віримо, що коли кожен українець стане у молитовному проломі за свою країну, Бог почує і звільнить нас від російської нечисті.

Національні молитовні сніданки
Останні новини
Останні новини