Sony Pictures Classics випускає фільм про сиріт, життя яких змінив віруючий футбольний тренер
Культура і творчість
15.06.2021
Кінокомпанія Sony Pictures Classics випускає нову кінострічку під назвою «12 Mighty Orphans». У сюжеті реальна історія про сиріт, які завдяки віруючому футбольному тренеру проходять труднощі в складні для Америки часи.

В основі сюжету «12 Mighty Orphans» («12 могутніх сиріт») лежить реальна історія ​​футбольної команди Mighty Mites, в якій грали діти-сироти з Форт-Ворт (Техас) під час Великої депресії. Це історія про те, як діти спершу грали улюблену гру без взуття, але згодом грали на чемпіонаті штату Техас. Про це йдеться на сайті christianpost.com

Приєднуйтесь до нашої групи у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Це історія про хлопців, які стали сиротами під час Великої депресії в 1930-х роках. Тренер Рассел, який до цього працював у добре забезпеченій школі, разом із дружиною поїхав допомагати юнакам з дитячого дому. 

Кожна дитина, яка перебувала в Might Mites, досягала успіху. Дехто перейшов до Національної футбольної ліги, хтось став героєм війни, а хтось у майбутньому присвятив життя науці та медицині.

Режисер кінострічки Тай Робертс наголосив на тому, як важливо правильно впливати на дітей. Готувати їх до непростого життя у світі та навчати корисним навичкам, таким як дисципліна, командна робота тощо. 

В Техасі фільм вийшов ще 11 червня, у світі - 18 червня. Випуск фільму приурочено до відзначення Дня батька. 

Роль тренера команди зіграла голлівудська зірка - Люк Вілсон.

Зазначається, що сценарій був побудований на основі книги Джима Дента.

Перегляньте цікаві новини:

Надихаючі історії

Все для сімей

Загрози та виклики

Молоде життя

Каталог ютуб каналів церков

Найбільша карта церков України

Більше рубрик та новин тут.

Культура і творчість
Останні новини
Останні новини