Українська Міжцерковна Рада об'явила спільну молитву за Україну 23 квітня
Християнський світ
08.04.2021
23 квітня єпископи й пастори Української Міжцерковної Ради (УМР) проведуть спільну молитву за Україну в онлайн-форматі

Головна мета події — об’єднатися для пошуку Божого обличчя і клопотання за український народ. Подія розпочнеться о 18:00.

Приєднуйтесь до нашої групи у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Про це повідомляє slovoproslovo.info з посиланням на заяву УМР.

Креативна християнська медіагрупа БОГ.MEDIA (проєкт «Рух шукачів Бога») здійснює інформаційну підтримку події. Всі охочі зможуть приєднатися до молитви, завдяки прямій трансляції на каналі БОГ.TV і на сторінці у Facebook УМЗ. Священнослужителі будуть вести присутніх в молитві за різні сфери життя України.

Олександр Руденец, єпископ церкви «Царство Боже» в Луцьку, голова УМС запрошує до молитви:

«Шановні служителі, дорогі брати й сестри, вся церква України та за її межами, хто нас чує і бачить, хочу закликати вас усіх на анонсований час в п’ятницю об’єднатися в молитві.

Кожна пора має свої виклики. Не минало це і нашого часу, цієї весни. І найбільші загрози — це те, що збільшилася кількість людей, які помирають. Нам потрібно встати в проломі проти коронавірусу. Також, політична ситуація нестабільна. Люди помирають в боях, і це страшно.

Читайте також: Рада протестантських церков об'явила загальноукраїнський піст і молитву проти війни

І найголовніше наше діло — це поширювати Царство Боже, поширювати ідеї Царства, владу, силу, представляти Царя Ісуса Христа тут в Україні та за її межами, де б ви не знаходилися. Потрібно мобілізувати людей для цього Царства, щоб спасалися грішники, щоб Царство Боже наповнювалося Його людьми, яких Він вибрав, і яких Він хоче спасти й має для них гарне майбутнє.

Приєднуйся до цієї доброї справи. Станьмо пліч-о-пліч один з одним в молитві, і Бог благословить кожного з нас. Будьте благословенні!»

«І впокоряться люди Moї, що над ними кличеться Ім’я Моє, i помоляться, i будуть шукати Ім’я Мого, i повернуть зо злих своїх дорiг, то Я вислухаю з небес, i прощу їхнiй грiх, та й вилiкую їхнiй Край!» (Друга книга Хронiк 7:14).

УМЗ щорічно проводить молитву за духовне пробудження України.

Джерело: slovoproslovo.info

_____________________

Всеукраїнський Собор — це об’єднання релігійних та громадських організацій, а також усіх небайдужих громадян навколо християнського шляху розвитку української держави.

Підписуйтесь на нас у Телеграм, Вайбер, Фейсбук та Інстаграм, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Християнський світ
Останні новини
Останні новини