Спільні туалети для дівчат і хлопчиків, усиновлення дітей сексменшинами, одностатеві шлюби – в Україні починають запроваджувати Стамбульську конвенцію
10.04.2020
Здавалося б, до чого Стамбульська Конвенція, що говорить про захист від насильства і наведені в назві питання. Вся справа в тому, що в даній конвенції поруч із хорошими аспектами щодо боротьби з насильством, яку всі підтримують, приховано впроваджується гендерна термінологія та ідеологія, яка спрямована на руйнування сімейних цінностей.

Приєднуйтесь до нашої групи у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

7 лютого 2020 р. Міністерство соціальної політики України видає Наказ №86 «Про затвердження Інструкції щодо інтеграції гендерних підходів під час розроблення нормативно-правових актів!», а 27 лютого 2020 р. Міністерство юстиції України його легалізує за № 211/34494 та робить обов’язковим для виконання всіма органами.

Дана інструкція встановлює жорсткі вимоги, щодо питань гендеру яких мають дотримуватися всі органи влади та місцевого самоврядування при розробці законів, рішень Уряду, наказів міністерств, рішень обласних та міських рад і т.д. 

Пункт 6 Інструкції зазначає, що вона впроваджує терміни СТАМБУЛЬСЬКОЇ КОНВЕНЦІЇ (яку Україна не ратифікувала). Тобто державні органи змушують при підготовці всіх документів коригувати їх згідно термінів Стамбульської конвенції, що не ратифікована! Це є незаконним і несе серйозні небезпеки для інституції сім’ї в Україні.

Стать в Україні фактично скасовується, а її заміняє гендер

Дана Інструкція вводить в законодавство України визначення терміну гендер, як він прописаний в Стамбульської конвенції. Якщо до цього часу гендер – це скрізь декларували, як  рівність прав чоловіків та жінок, то віднині робиться підміна понять - стать людини стає просто набором біологічних ознак (типу біологічний тип – людина, кількість рук, ніг, пальців інших органів), а от гендер стає фактично юридичним та соціальним статусом людини, за яким вона себе ідентифікує, а також її ідентифікує держава. Тобто тепер неважливо ким ти народився біологічно, важливо ким ти себе відчуває чи вважаєш. 

Тепер гендер виступає в ролі статі. У вас згодом будуть питати не, яка твоя стать (бо стать це буде просто біологічний вид - людина), а який у тебе гендер – тобто ким ти себе вважаєш, або ким тебе вважають оточуючі. Адже гендер це тепер не те ким ти народився (чоловічої чи жіночої статі) це - соціально закріплені ролі, поведінка, діяльність і характерні ознаки, які певне суспільство вважає належними для жінок/чоловіків.

На даний час переліку гендерів в Україні поки-що немає, але у світі це вже утверджено. Офіційно! Їх є понад 54 види! Враховуючи останні дії Мінсоцполітики,  можна очікувати, що через якийсь час їх буде також впроваджено.

Відповідно до визначення в Інструкції Мінсоцполітики - гендер це не чоловік чи жінка, це соціально закріплена роль (чоловіча чи жіноча або інша), поведінка (ведуть себе, як чоловіки чи жінки), діяльність і характерні ознаки, які певне суспільство вважає належними для жінок/чоловіків (одягаються чи зачіска, чи ще щось як у чоловіків чи жінок у нас в суспільстві). 

В зазначеному формулюванні гендер зможе мати понад 50 варіацій, зокрема, лесбіянка, гей, бісексуал, трансгендер, або Gender Fluid - нестійкий гендер (особа періодично відчуває себе то чоловіком, то жінкою, або особою без статі, або обох статей відразу. Це може проявлятися в тому, як людина одягається, висловлює і описує себе).

Чим небезпечне введення в законодавство визначення гендеру?  

Тепер не твоя біологічна стать визначає хто ти? Чоловік чи жінка – а соціально закріплена роль (наприкрад: pangender – пангендер, людина, що не ідентифікує себе з чоловічою чи жіночою статтю, натомість ототожнює себе з третьою статтю, або іншими гендерами – лесбіянка, гей, транссексуал і т.д. 

Відповідно до Інструкції Мінсоцполітики – всі законодавчі акти в Україні мають розроблятися за її положеннями.  Тобто тепер в документах в більшості місць стать будуть міняти на гендер, а слова гендер будуть розуміти як один із 50 видів самоідентифікації людини. Наприклад, слова гендерна рівність – буде тепер розумітися як рівність прав осіб різних гендерів - жіночого, чоловічого, середнього, лесбійсбкого, трансексуального і т.д. 

Відповідно поетапно все сімейне законодавство,  рішення органів місцевого самоврядування, накази міністерств будуть імплементувати нове визначення гендеру, заміняючи або корегуючи ним питання пов’язані зі статтю. Відтепер рішення на захист сімейних цінностей не можна буде приймати такі як раніше. Тепер ці рішення мають містити гендерні аспекти та захищати права 54 гендерів.

До чого доводить гендерна ідеологія

Читаючи повідомлення іноземних ЗМІ ми бачимо приклади до якого абсурду доходить гендерна ідеологія. 

Легалізація одностатевих шлюбів

Якщо в законодавстві відбудеться подальше впровадження терміну гендер,  то інституція шлюбу в сімейному законодавстві може бути повністю зруйнована. Адже не виключено, що для того, щоб одностатева пара одружилася, їм буде достатньо прийти в РАЦС і заявити, що один з них має гендер чоловічої статі, а інший має гендер жіночої статі. 

Відповідно їм не зможуть відмовити бо у них гендер – тобто соціально закріплена роль (чоловіча чи жіноча). У випадку відмови буде звинувачення у дискримінації та адміністративне чи кримінальне покарання.

З іншого боку легалізація гендеру буде передбачати захист прав всіх гендерів, відповідно закони будуть змінюватися, аби надати право всім гендерам - на шлюб, усиновлення дітей, представництво в парламенті, виховання дітей в садках і т.д. 

Уже зараз в Європі іде активна дискусія, що партії мають передбачити в своїх списках обов’язкову квоту представників не тільки чоловіків та жінок, але й представників ЛГБТ чи інших гендерів. 

Цікаво що Україна вже прийняла закони про гендерні квоти в списках партій. Поки йшла мова про чоловіків і жінок, але при вводі визначення терміну гендер зі Стамбульської конвенції – претендувати на місце в цих квотах зможуть також представники ЛГБТ.

Іноземні неурядові організації залучаються до зміни законодавства України

Розділ 3 Інструкції описує етапи підготовки проектів законів або інших нормативних актів та в етапі 5 вказує, що до  обговорення проєкту нормативно-правового акта залучаються представники громадських об’єднань, іноземних неурядових організацій, які працюють у сфері забезпечення рівних прав та можливостей жінок і чоловіків. Тобто всі грантові організації, які лобіюють Лгбт стають учасниками зміни законодавства, а висловлені ними пропозиції враховуються під час підготовки остаточного варіанта проєкту нормативно-правового акта.

Зазначені пункти показують заангажованість Мінсоцполітики, яке прописує прямим текстом, що грантові гендерні іноземні!! організації мають приймати участь у підготовці всіх нормативних актів, а їх пропозиції мають враховуватися органами влади. Фактично вони стають якимись «смотрящими» за реалізацією гендерних ініціатив в усіх нормативних документах та в усіх органах.

Таким чином ми бачимо, що за підтримки ліберальних іноземних структур в обхід діючого закону нам хочуть нав’язати гендери замість статі, а біологічній статі відвести лише функцію фізіологічних особливостей людини. Спостерігаючи за тим, що відбувається останні пів року ми бачимо, що розпочався широкомасштабний наступ на сім’ю.

Всеукраїнський Собор закликає всіх християн максимально активізуватися поки ми перебуваємо на карантині та з одного боку активно молитися, аби Бог втрутився в дану ситуацію, а з іншого боку - активізувати активну роботу по протидії даним ініціативам. 

Необхідно писати звернення до Уряду та Міністерства соціальної політики аби анулювати наказ Наказ №86 від 7 лютого 2020 р. «Про затвердження Інструкції щодо інтеграції гендерних підходів під час розроблення нормативно-правових актів!».

Проект звернення до Уряду

Проект звернення до Міністерства

Приєднуйтесь до нашої групи у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Довідка про гендери

Гендерів налічують від 54 до 300+, ось основні, які використовуються: 

Гомосексуальні гендери:

Лесбіянки - жінки, які віддають перевагу відносинам з жінками

Геї - чоловіки, які віддають перевагу відносинам з чоловіками

Бісексуали - не роблять різниці між чоловіками і жінками, як в сексуальному, так і в романтичному плані

Трансгендери - це ті, хто незадоволені своєю біологічною статю (наприклад, транссексуали прагнуть змінити стать хірургічно, а трансвестити просто переодягаються в одяг протилежної статі)

Разом з ними виділяють:

1. Agender - людина впринципі відмовляється застосовувати до себе категорію гендеру (але це не означає безстатевість)
2. Androgyne - андрогін (відразу не скажеш, жінка або чоловік) або гермафродит (володіє статевими ознаками обох статей)
3. Androgynous - і жіночий, і чоловічий (внутрішньо, по відчуттях)
4. Bigender - відчуває себе в різний час то чоловіком, то жінкою
5 Cis - латинськ. "Перед-", тобто "Недо-" (без негативної конотації) - транссексуали, знаходяться в стадії переходу або до жіночої, або до чоловічої статі. По-простому - чекають операцію, проходять гормональну терапію. До перехідним гендером в зв'язку з цим ставляться cis female і cis male
6. FTM - жінка, хірургічно прийняла вигляд чоловіка MTF - чоловік, хірургічно, зовні, який прийняв вигляд жінки
7. Gender Fluid - нестійкий гендер. Чи не ототожнює себе з чоловічою або жіночою статтю, а періодично відчуває себе то чоловіком, то жінкою, або особою без статі, або обох статей відразу. Це може проявлятися в тому, як людина одягається, висловлює і описує себе
8. Gender Nonconforming - це поведінка або гендерние вираження людини, яке не збігається з прийнятими в даному суспільстві гендерними нормами
9. Gender Questioning - стать, що залишається під питанням
10. Gender Variant - стать, що допускає кілька варіантів
11. Genderqueer - свій особливий гендер (у визначенні плутаються навіть ті, хто себе таким чином описує)
12. Neither, Neutrois - не приймають ні одну з двох традиційних статей. Це близькі до агендерам "нейтральні" варіанти. Тут є важливий нюанс - сюди можуть відносити себе інтерсекс-люди (гермафродити), чий анатомічна стать спочатку не визначена.
13. Non-binary - заперечує систему двох статей
14. Other - інше (цим можна описати взагалі весь рух поділу людей на 300+ гендерів)
15. Pangender – загально статевий (це суперпозиція, сума всіх існуючих і ще не певних гендерів - дуже зручно). Ці люди можуть заводити романтичні і сексуальні відносини з ким завгодно - всі 300+ гендерів будуть прийняті
16. Two-spirit - або "бердаші" - люди третьої статі в культурі різних племен індіанців Північної Америки, тобто представники одного біологічної статі, які беруть гендерну ідентичність іншого

До того ж - найдивніші і незвичайні гендери (вони реальні):

Anongender - не знаю, якого я гендеру. І ніхто не знає

Cavusgender - гендер, мінливий при депресії. Можна уточнити, в якій саме: cavusboy, cavusgirl і т.д.

Zodiacgender - термін для гендерів, будь-яким чином прив'язаних до знаку зодіаку

Aesthetgender - гендер, який базується на естетиці

Affectugender - гендер, що залежить від настрою

Digigender - цифровий гендер: вірус, mp3, .txt і т.д.

Egogender - індивідуалістичний гендер. Найважливіше в ньому - "я". Тому замість "ego-" можна підставити власне ім'я!

Читайте також: Каталог корисної інформації щодо карантину та ресурсів для церков

Всеукраїнський Собор - це об’єднання релігійних та громадських організацій, а також усіх небайдужих громадян навколо ідеї побудови християнського шляху розвитку української держави.

Підписуйтесь на нас у ТелеграмВайберФейсбук та Інстаграм, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Останні новини
Останні новини