Орбан запропонував створити платформу для співпраці американських та європейських християн
Європа та світ
05.08.2022
Президент Угорщини Віктор Орбан закликав консервативних політичних лідерів об’єднатися для захисту християнських цінностей у всіх державах Європи та Америки.

Про це повідомляє Еvangelico Digital

Приєднуйтесь до нашої групи у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Вчора, під час Конференції щодо дій політичних консерваторів, що проходить у Техасі цими днями, Віктор Орбан зазначив, що «прогресисти намагаються відокремити західну цивілізацію від її християнського коріння, вони переходять межу, яку не можна перетинати». Ось чому він у своїй промові закликав американських консерваторів об’єднати зусилля з такими європейцями, як він, враховуючи той факт, що вони мають спільні цінності та бачення.

Конференція для консервативних політичних – це велика подія, яка зібрала християнських політичних лідерів зі всього світу у США. Закривав цю подію колишній президент США Дональд Трамп.

За словами Орбана, рецептом успіху Угорщини також є захист природної сім’ї. Сім'я, в якій «мати - жінка, а батько - чоловік. І кінець дискусії», - зазначив Орбан, посилаючись на політику нав'язування гендерної ідеології. Орбан запевнив слухачів, що Америці потрібно зменшити показ трансгендерного контенту, який останнім часом знайшов широку публіку у кінематографі.

На Угорщину, як він пояснив, чиниться міжнародний тиск, як з південних країн, так і з боку європейського союзу. Але він запевнив, що Угорщина не збирається вестися на це: «Майбутнє — це найважливіше, що ми можемо залишити нашим дітям і онукам, і в Угорщині ми не здамося».

У цьому запрошенні зміцнити зв’язки він також згадав про російське вторгнення в Україну. Орбан дав зрозуміти, що без діалогу між Сполученими Штатами та Росією «не буде миру». Для чого він закликав координувати рух своїх військ, оскільки Угорщина та США, за словами Орбана, стикаються з «однаковими викликами».

Європа та світ
Останні новини
Останні новини