МОЗ дозволив пом'якшення карантину в Києві. Богослужіння дозволені з дотриманням вимог
23.05.2020
Міністр охорони здоров'я Максим Степанов заявив, що, згідно з новими даними, Київ може переходити на другий етап виходу з карантину.

Джерело: Степанов у Facebook, повідомляє: Українська Правда

Дослівно: "Гарна новина для киян. Нещодавно мені надійшли нові дані щодо показників готовності регіонів до послаблень карантину.

Рівень захворюваності по місту Київ зараз становить 11.7 на 100 тисяч населення при нормі 12. Це означає, що Київ може переходити на другий етап виходу з карантину. Далі — справа за рішенням міської комісії ТЕБ та НС".

Деталі: Міністр нагадав, що таблиця показників для послаблення протиепідемічних заходів оновлюватиметься кожного дня.

Степанов додав, що у п'ятницю його заступник, головний санітарний лікар Віктор Ляшко мав зустріч з Київським метрополітеном.

Читайте також: США засудило ООН за тиск на країни, щоб легалізувати домашні аборти за рахунок коштів на подолання коронавірусу

Дослівно: "Працівники відповідально поставились до організації безпечного перевезення під час епідемії коронавірусу. Розробили дистанційні розмітки, закупили термометри та захисні щитки для співробітників, а також забезпечили станції інформаційними матеріалами та відеороликами про COVID-19".

Що передувало: У суботу зранку глава МОЗ Максим Степанов заявив, що на сьогоднішній день перехід до 2 етапу пом'якшення карантину в Києві неможливий через перевищення показника захворюваності на 100 тисяч населення.

Водночас представники КМДА заявили, що на засідання комісії ТЕБ і НС у Києві в суботу зранку було прийнято рішення про перехід на другий етап послаблення карантинних обмежень.

Розпорядження за посиланням тут.

Читайте також: Каталог корисної інформації щодо карантину та ресурсів для церков

Всеукраїнський Собор — це об’єднання релігійних та громадських організацій, а також усіх небайдужих громадян навколо християнського шляху розвитку української держави.

Підписуйтесь на нас у Телеграм, Вайбер, Фейсбук та Інстаграм, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Останні новини
Останні новини