Суперзірка НФЛ ДеФорест Бакнер повністю віддав себе Ісусу і прийняв хрещення
Християнський світ
24.10.2020
Зірка НФЛ ДеФорест Бакнер пообіцяв слідувати за Ісусом Христом та прийняв хрещення

Спортсмен недавно став гравцем лінії захисту в "Індіанаполіс Колтс", який підписав з ним контракт на чотири роки, що зробило його одним з найбільш високооплачуваних лінійних гравців у захисті НФЛ. У неділю він провів кращу гру зі своєю новою командою, розмістивши п’ять відборів м’яча і чотири удари квотербека, що допомогло "Колтсам" здобути перемогу над "Цинциннаті".

Приєднуйтесь до нашої групи у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Серед присутніх на його хрещенні були його дружина Ешлін, їх маленький син Домінік і кілька товаришів по команді "Індіанаполіс Колтс", передає The Christian Post.

"Сьогодні я повністю віддав себе Ісусу й вирішив довірити Йому все своє життя, – написав Бакнер в Instagram у вівторок після хрещення в церкві Eagle Church. – Мій шлях з Христом тільки починається, і я вдячний всім за підтримку мого шляху віри".

Повідомлення Бакнера включало вірш до Тита 3:5: "Він нас спас не з причини праведних учинків, які ми вчинили, але зі Своєї милості через купіль відродження та оновлення Святим Духом".

Вперше ДеФорест Бакнер розповів про свою віру перед Суперкубком LIV в Sports Spectrum.
 
Спортсмен також розповів, що його дружина Ешлін, з якою він одружився в 2018 році, допомогла йому рости в відносинах з Богом: "Однією людиною, яка дійсно допомогла мені ще більше зростати у вірі, була моя дружина. Вона дійсно допомогла мені набагато більше з’єднатися з моєю вірою".
 
"Ти повинен поставити Бога на перше місце. Без Нього, без Його плану для мене, мене б не було тут, де я перебуваю сьогодні. Я щиро вірю в це. … Кожен день я дякую, бо весь мій талант, все, що я зробив у своєму житті, вся слава належить Йому", - ділиться Бакнер.
 

Всеукраїнський Собор — це об’єднання релігійних та громадських організацій, а також усіх небайдужих громадян навколо християнського шляху розвитку української держави.

Підписуйтесь на нас у ТелеграмВайберФейсбук та Інстаграм, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Християнський світ