5000 гостей завітали на Свято подяки у Черкасах (ФОТО)
Все для церков
05.09.2021
Під час концерту священнослужителі дякували Богу та звершували молитви за добробут, сім’ї та Україну

Організували подію Черкаська Обласна Рада Християнських Церков та ГО «Рух Реформації» у співпраці з Черкаською ОДА. У підготовці до свята взяли участь майже всі християнські церкви міста.

Приєднуйтесь до нашої групи у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Про це пише  svitogliad.com з посиланням на ГО «Рух Реформації».

«Вважаю, що такі свята можна робити щорічними, а Центральний стадіон якраз є тим місцем, де можна зібрати представників усіх конфесій. Я планую продовжувати співпрацю з Радою Церков, і дуже хотів би, щоб це свято масштабувалося. Думаю, що нам не тільки на свято, а й щоранку, коли прокидаємося, варто дякувати Богу за життя, за наші успіхи і за все, що відбувається», – сказав голова Черкаської ОДА Олександр Скічко.

«Свято Подяки – це те свято, яке вселяє радість, надію, яке допомагає нам більше розуміти те, для чого ми живемо на цій землі, розуміти Того, Хто впливає на наше життя, і розуміти, як нам ставитися до інших людей. Воно закликає нас до вдячності й доброти, це світле і чисте свято. Воно сприяє якісним стосункам з Богом», – зазначив голова ГО Рух Реформації, член Черкаської Обласної Ради Християнських Церков Валерій Бєляєв.

Захід розпочався з концерту. Для черкащан виступав академічний симфонічний оркестр Черкаської обласної філармонії. Співали учасники шоу «Голос країни» та «Х-фактор».

Також виступав заслужений працівник культури України Микола Євпак, Черкаський народний хор, капела бандуристів, хор «Канон» КЗ «Об’єднання художніх колективів», хор Золотоніського МБК «Воскресіння», тріо «Парафраз».

Читайте також: 8 вересня відбудеться ІХ Національний Молитовний сніданок України

Кульмінаційним моментом концерту стало спільне виконання гімну «Боже Великий, Єдиний» усіма учасниками концерту під акомпанемент оркестру.

Після концерту на святі діяло містечко розваг, яке утворили із сорока різноманітних локацій з активностями. Серед них – шоу мильних бульбашок, ляльковий театр, надувні гірки.

Свято також відвідали діти з інвалідністю, для яких волонтери організували транспорт.

Діти та дорослі мали змогу взяти участь у майстер-класах, іграх і змаганнях. Гостям свята також дарували подарунками та пригощали солодощами.

Свято було дуже щирим і теплим, тому навіть після закінчення відвідувачі не поспашили розходитись, а продовжували спілкуватися.

Більше фото за посиланням: facebook.com.

Джерело: svitogliad.com

Перегляньте цікаві новини:

Надихаючі історії

Все для сімей

Загрози та виклики 

Молоде життя

Каталог ютуб каналів церков

Найбільша карта церков України

Більше рубрик та новин тут.

Все для церковХристиянський світВсеукраїнське Свято подяки
Останні новини
Останні новини