Реабілітаційний табір став місцем сили та емоційного відновлення для дітей воїнів ЗСУ
Добрі справи
04.10.2024
Завершився перший реабілітаційний заїзд проєкту «Відновлення» для дітей загиблих воїнів, учасників бойових дій та військовослужбовців ЗСУ

До заходу, організованого християнським табором Your Camp, долучилися професійні психологи ADRA Ukraine. Чудова локація в Чернівецькому лісі, затишна атмосфера, а також турботливий колектив допомогли 70 дітям впоратися з травмою, розвинути навички саморегуляції, навчитися виражати свої почуття та знайти нові джерела радості й натхнення.

Приєднуйтесь до нашої групи "Оперативно" у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні новини!

Реабілітаційний табір для дітей — це місце, де вони отримали емоційну, психологічну та фізичну підтримку, спрямовану на їхнє відновлення та адаптацію після втрати, пише adra.ua.

Програма табору містить різні види терапії: арттерапію, ігрову, музичну, спортивну та групову роботу з психологами. Діти також брали участь у командних іграх, екскурсіях та культурних заходах, що допомогли їм відчути підтримку та усвідомити, що вони не самі у своїх переживаннях.

Окрім психологічної допомоги, табір пропонує простір для відпочинку на природі, розвитку творчих здібностей і набуття нових друзів. Досвідчені психологи, волонтери та наставники підтримують кожну дитину, допомагаючи знайти внутрішні ресурси для подальшого життя.

Це місце, де діти знаходять розраду та нову мотивацію для життя, попри важку втрату.

Джерело: adra.ua

Перегляньте цікаві новини:

Надихаючі історії

Все для сімей

Загрози та виклики 

Молоде життя

Каталог ютуб каналів церков

Найбільша карта церков України

Більше рубрик та новин тут

Добрі справиДопомога під час війниХристиянський світ
Останні новини
Останні новини