Трамп вимагає від губернаторів негайно відкрити всі церкви в країні, бо вони є організаціями першої необхідності (ВІДЕО)
Європа та світ
23.05.2020
В той час, коли США оговтується від пандемії, більшість штатів залишили відкриття церков на останню стадію зняття обмежень. Трамп вважає, що церкви є організаціями першої необхідності та погрожує губернаторам, які не відкриють церкви негайно.

Приєднуйтесь до нашої групи у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

«Я оголошую молитовні будинки, церкви, синагоги та мечеті – закладами першої необхідності, що надають допомогу першої необхідності. Деякі губернатори вважають, що клініки, де роблять аборти потрібно відкрити в першу чергу, як заклади першої необхідності, при цьому не вважають за потрібне відкрити церкви.

Молитовні будинки необхідні! Я закликаю всіх губернаторів штатів негайно дозволити церквам збиратись та проводити богослужіння. Якщо в них є питання, вони можуть мені зателефонувати, але я не думаю, що цей дзвінок матиме якийсь успіх.

Молитовні будинки – це ті місця, які об’єднують наше суспільство. Багато американців вимагають дозволити їм відвідувати церкви, синагоги та мечеті. Пастори, раббини, імами хочуть відкрити місця поклоніння, щоб піклуватися про свою паству та переконатися, що всі в безпеці. Вони люблять своїх прихожан, вони люблять людей та вони точно не хочуть, щоб з людьми трапилося щось погане.

Влада штатів має відкрити церкви негайно, вже в ці вихідні! Якщо цього не станеться – я зроблю це на федеральному рівні» - заявив Трамп під-час брифінгу.

Читайте також: Каталог корисної інформації щодо карантину та ресурсів для церков

Всеукраїнський Собор — це об’єднання релігійних та громадських організацій, а також усіх небайдужих громадян навколо християнського шляху розвитку української держави.

Підписуйтесь на нас у Телеграм, Вайбер, Фейсбук та Інстаграм, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Відео: СNBC

Європа та світ
Останні новини
Останні новини