Трамп забрав в Каліфорнії 200 мільйонів доларів через політику фінансування абортів
Європа та світ
20.12.2020

Департамент охорони здоров’я та соціальних служб заявив, що Каліфорнія втратить 200 мільйонів доларів фінансування, що виділяється щоквартально з федерального бюджету, через політику штату щодо фінансування абортів, повідомляє thehill.com

Приєднуйтесь до нашої групи у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Проблема в тому, що  Каліфорнійське управління охорони здоров’я включило аборти в послуги, які можуть бути профінансовані в рамках цієї щоквартальної федеральної фінансової допомоги.

Федеральний департамент  заявив, що буде продовжувати відмовляти Каліфорнії в квартальних платежах, які становлять 200 мільйонів доларів, на фінансування медичної сфери, якщо Каліфорнія не почне виконувати закони.

Розслідування фінансування абортів з державного бюджету почалось після того, як католицький орден та некомерційна організація подали скарги щодо зобов’язання платників податків платити кошти, які будуть використовуватись для фінансування абортів. Але після скарги штат не прийняв зміни та продовжував ігнорування федеральних законів.

Всеукраїнський Собор — це об’єднання релігійних та громадських організацій, а також усіх небайдужих громадян навколо християнського шляху розвитку української держави.

Підписуйтесь на нас у ТелеграмВайберФейсбук та Інстаграм, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Європа та світ
Останні новини
Останні новини