"Сила — в єднанні": у Борисполі відбувся перший Молитовний сніданок
Національні молитовні сніданки
04.10.2021
Традицію проведення молитовних сніданків активно підхопили міста України, що є надзвичайно важливим, адже консолідація християнських сил є дуже потрібною і в органах місцевого самоврядування. Так, 1 жовтня у Борисполі відбувся перший Молитовний сніданок, який об'єднав близько сотні людей.

В заході взяли участь керівництво міста, керівники відділів, депутати, громадські діячі та священнослужителі всіх релігійних громад міста.

Приєднуйтесь до нашої групи у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Учасників події привітав координатор Руху молитовних сніданків Павло Унгурян із Вашингтону та передав вітання від Конгресу США, де також нещодавно пройшов молитовний сніданок з американськими конгресменами та з українськими законодавцями й управлінцями.

Також захід відвідала депутатка Верховної Ради IV-VI, VIII скликань Оксана Білозір, розповівши про зародження руху молитовних сніданків в Україні.

"Я вірю, що ця традиція приживеться у Борисполі й ми ще не раз зустрінемося, аби разом помолитися заради порозуміння, миру та майбутнього. Адже сила — в єднанні." - коментує подію міський голова Борисполя Володимир Борисенко.

Перегляньте цікаві новини:

Надихаючі історії

Все для сімей

Загрози та виклики 

Молоде життя

Каталог ютуб каналів церков

Найбільша карта церков України

Більше рубрик та новин тут.

Національні молитовні сніданки
Останні новини
Останні новини