У Франції заарештували жінок-ісламісток, які планували напад на церкву
Загрози та виклики
07.04.2021
У місті Безьє (Франція) співробітники головного управління внутрішньої безпеки Франції (DGSI) заарештували матір та чотирьох її доньок

Жінок підозрювали у плануванні нападу на церкву.

Приєднуйтесь до нашої групи у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Про це повідомляє slovoproslovo.info з посиланням на politteo.online та eurointegration.com.ua.

Відомо, що мати з її доньками (одна з них неповнолітня) планували напад на церкву в Монпельє із використанням вибухівки. Під час арешту у жінок вилучили автомат Калашникова, холодну зброю та деталі, з яких можна зібрати вибухівку.

Раніше мати з чотирма її доньками не були відомі поліції, однак жінки характеризуються як радикально налаштовані прихильниці ісламу.

Читайте також: У Малі знайшли тіло місіонерки, яку ісламісти тримали в полоні 5 років

За повідомленнями, місцева поліція передала інформацію в DGSI про те, що старша дочка хвалилася в місті переглядом відеозаписів нападів і вбивств, які скоювали терористи "Ісламської держави".

Нагадаємо, що у Франції та Данії зростає ісламський фундаменталізм. У цих державах триває  дискусія щодо законопроєкту, який вимагатиме перекладати проповіді на данську мову в Данії та «посилити повагу до республіканських принципів» у Франції. Проте католицька церква вважає, що цей законопроєкт є репресивним та критикує пропозиції щодо обмеження релігійної свободи у цих країнах.

Джерело: slovoproslovo.info

_____________________

Всеукраїнський Собор — це об’єднання релігійних та громадських організацій, а також усіх небайдужих громадян навколо християнського шляху розвитку української держави.

Підписуйтесь на нас у Телеграм, Вайбер, Фейсбук та Інстаграм, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

 

Загрози та виклики