У Харкові пройшла фото-акція «Сімейні цінності» (ВІДЕО)
Все для сімей
18.10.2020
Підбито підсумки міської фото-акції «Сімейні цінності», яка проходила в Харкові у серпні-вересні

Як повідомили у Департаменті у справах сім'ї, молоді та спорту, два фотографи та інтерв'юер пропонували випадковим сім'ям, які відпочивали в скверах і парках, поділитися своїми думками про кохання, сімейне життя, дітей, про свої сімейні цінності та одночасно зробити безкоштовну фотосесію для всієї родини, пише city.kharkov.ua.

Приєднуйтесь до нашої групи у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Протягом акції було проведено 600 міні-фотосесій. На пам'ять сім'ї отримували фотографії та сувеніри. Після завершення фотозйомок учасники фотосесій взяли участь у розіграші призу гриля-барбекю.

Читайте також: Всеукраїнський Собор закликає 23 жовтня всі церкви та віруючих об’єднатися в спільній молитві і пості за місцеві вибори

«Найголовнішим результатом фото-акції стало те, що чоловіки та дружини ще раз відчули свою близькість і закоханість, згадали знакові для сім'ї події і дати, обійнялися, подарували радість своїм близьким, подумали про цінності своєї сім'ї, про майбутнє своїх дітей», зазначив заступник міського голови з питань сім'ї, молоді та спорту Костянтин Лобойченко.

Джерело: city.kharkov.ua

Всеукраїнський Собор — це об’єднання релігійних та громадських організацій, а також усіх небайдужих громадян навколо християнського шляху розвитку української держави.

Підписуйтесь на нас у Телеграм, Вайбер, Фейсбук та Інстаграм, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

 

 

 

 

Все для сімей