У Луцьку запрошують жінок на блог-кафе про шлюб та вибір партнера
17.07.2020
Як не помилитися у виборі партнера? Які принципи стають визначальними у побудові гармонійних сімейних відносин? На що звертати увагу, якщо ти дуже розчарувалася у стосунках?

Приєднуйтесь до нашої групи у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Кількість розлучень в Україні зростає. За даними Держстату, у 2018 році було укладено 228 тисяч шлюбів, а розлучилися 153 тисячі пари! У 2019 році, за даними Мін’юсту, останній показник зменшився. Але у нього не входять цифри щодо розлучень, які відбуваються через суд. Тому цей показник в реальності буде набагато більшим.

Як не помилитися у виборі партнера? Які принципи стають визначальними у побудові гармонійних сімейних відносин? На що звертати увагу, якщо ти дуже розчарувалася у стосунках? Які критерії вибору партнера, з яким ти будеш дійсно щасливою?  Про це та багато інших важливих речей ми поспілкуємося за чашкою кави під час блог-кафе амбасадорки проєкту «Голос жінки має силу», фахівчині із соціальних комунікацій Ольги Максим’як: «Шлюб: обираємо серцем чи розумом?».

Читайте також: Населення України може до 2100 року скоротитися до 17,5 млн осіб, - дослідження

Спікерка заходу: сімейна консультантка, психологиня Альона Юхимчук.

Коли? 22 липня 2020 року о 18.30.

Де? Літній майданчик одного з луцьких кафе.

Зустріч буде корисна для:

·  молодих дівчат, які планують вступити у шлюб;

· мам, які мають дітей підліткового віку і хочуть пояснити їм, як вірно обирати партнера та будувати особисті стосунки;

·  жінок, які пережили розлучення і мріють створити гармонійну сім’ю.

Для участі у заході заповніть, будь ласка, реєстраційну форму.

Кількість місць обмежена. Участь у заході безкоштовна. 

Блог-кафе відбувається в рамках проєкту “Голос жінки має силу–2020”, який реалізується Фундацією прав людини за підтримки Інституту міжнародних культурних зв’язків ІФА та Міністерства закордонних справ Федеративної Республіки Німеччина. Регіональний партнер проєкту ВОГО “Волинський прес-клуб”.

Джерело: mustpost.today

Всеукраїнський Собор — це об’єднання релігійних та громадських організацій, а також усіх небайдужих громадян навколо християнського шляху розвитку української держави.

Підписуйтесь на нас у Телеграм, Вайбер, Фейсбук та Інстаграм, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Останні новини
Останні новини