У Львові відбувся ІІ Молитовний сніданок з нагоди 30-річчя Незалежності
Національні молитовні сніданки
10.09.2021
В Українському католицькому університеті відбувся Другий Молитовний сніданок Львівщини. Захід приурочили до 30-річчя Незалежності України та підтримки українських військових і медиків

У події взяли участь представники духовенства різних конфесій, влади, інтелігенції,  депутати різних рівнів, громадські діячі, військові, медики, дипломати, представники місцевого самоврядування.

Приєднуйтесь до нашої групи у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Другий молитовний сніданок був присвячений 30-річчю Незалежності України та солідарності з українськими воїнами та медиками у їхній жертовній боротьбі.

У рамках заходу відбулася молитва священнослужителів, які представляли різні християнські конфесії, музична молитва у виконанні Павла Табакова та молитва про захист і Божу охорону Львівщини і всієї України від представників влади.

Читайте також: Дев’ятий Національний молитовний сніданок об’єднав близько 1000 учасників (ВІДЕО)

Зокрема, до молитви долучилися голова Львівської ОДА Максим Козицький, міський голова Львова Андрій Садовий, народний депутат України Павло Бакунець, перший заступник голови Львівської облради Євгеній Гірник та Мирослав Маринович, почесний громадянин Львова.

«Це чудова нагода побачити і почути один одного у часи особливих викликів сьогодення. Такий молитовний сніданок має стати доброю традицією для подібних зустрічей», - кажуть організатори.

За матеріалами lvivrada.gov.ua, 032.ua

Фото Український католицький університет

Перегляньте цікаві новини:

Надихаючі історії

Все для сімей

Загрози та виклики 

Молоде життя

Каталог ютуб каналів церков

Найбільша карта церков України

Більше рубрик та новин тут.

 

 

 

Національні молитовні сніданки