У Львові вимагатимуть від Уряду відкликати антисімейний законопроект 5488 що є замахом на свободу совісті
Загрози та виклики
30.05.2021
Не минуло й півроку. У Верховній Раді знову з`явився законопроєкт №5488, який позірно захищає права людини, а на ділі їх топче.

Ініціатором виступив Уряд, тож рівень лобізму цього разу вищий. Мова йде про те, аби під виглядом боротьби з дискримінацією сексуальних меншин позбавити прав сексуальної більшості. Вказаний проєкт відкриває двері для зловживання і позбавить українців права на свободу слова, на свободу совісті та віросповідання. Більш того, у випадку прийняття подібної ініціативи, громадяни України будуть поставлені в нерівне становище перед законом – буде зневажено фундаментальний принцип презумпції невинуватості.

Приєднуйтесь до нашої групи у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини

Разом з тим, поділ українців на різні сорти викликатиме постійну соціальну напругу в суспільстві, що буде використано недружніми до України зовнішніми силами. В нашій державі достатньо законів, які захищають права і гідність людей. Важливо, щоб ці закони запрацювали в повній мірі. Тож не потрібно вигадувати нові суперечливі і дискримінаційні положення. Скептикам нагадаю, що права та свободу легше втратити, ніж здобути. Тому будемо їх захищати, долучайтесь. 

На найближчій сесії ЛМР, за підтримки Міжфракційного депутатського об‘єднання «За моральність, духовність і християнський шлях розвитку Львова» ініціюватиму звернення ради до Верховної Ради та Кабміну, аби згаданий законопроєкт був відкликаний та не отримав підтримки депутатів, зазначив Євген Бойко, депутат Львівської міської ради, член Міжфракційного депутатського об'єднання "За духовність, моральність і християнський шлях розвитку Львова".

Докладніше про небезпечний законопроект 5488 зазначалось тут.

Джерело: ВеличЛьвова 

Перегляньте цікаві новини:

Надихаючі історії

Все для сімей

Загрози та виклики

Молоде життя

Каталог ютуб каналів церков

Найбільша карта церков України

Більше рубрик та новин тут.

Загрози та викликиЗаконодавство
Останні новини
Останні новини