У Рівному відбувся молитовний сніданок «З вірою в перемогу»
Національні молитовні сніданки
08.10.2022
8 жовтня у Рівному відбувся молитовний сніданок “З вірою в перемогу”, організований міським головою Рівного Олександром Третяком та Міжцерковною Радою Рівного.

У події взяли участь представники різних релігійних конфесій, депутати Верховної Ради, представники обласної влади, силових структур області, обласної та міської рад, а також бізнесу, освіти, культури й спорту. Загалом подія об’єднала 110 учасників. 

Приєднуйтесь до нашої групи "Оперативно" у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні новини!

«Сьогодні кожен день нашої країни - непростий, наповнений боротьбою, болем та мужністю. Перше, що ми можемо зробити - це подякувати Господу за те, що ми прожили цей день, що разом із тим він подарував нам приємності перемог, позитив усмішок рідних, відчуття свободи на своїй рідній землі.» - ділиться мер Рівного Олександр Третяк. 

Особливим гостем сніданку став Даг Бьорлі — голова оргкомітету Президентського Молитовного Сніданку США. З вітальним словом до присутніх звернувся також координатор Руху молитовних сніданків України Павло Унгурян. 

До спільної молитви приєдналися родичі загиблих на війні. Зокрема, захід відвідала дружина Сергія Ільчука – волонтера, який займався евакуацією біженців, рятував людей від обстрілів на Київщині. Він загинув 17 березня. У чоловіка залишилося 6 дітей.

Учасники заходу зі спільною молитвою звернулися до Бога про перемогу України та мир на рідній землі, подякували за прожитий день, за звільнені території, армію, медиків та волонтерів - усіх, хто захищає нашу державу! 

Останній раз молитовний сніданок у Рівному проходив ще до початку пандемії коронавірусу. 

Національні молитовні сніданки
Останні новини
Останні новини