У ряді областей учнів переводять на дистанційне навчання
Освіта і наука
06.03.2021
У ряді областей України учнів переводять на дистанційне навчання через зростання захворюваності на COVID-19.

Про це інформує Українська правда

Приєднуйтесь до нашої групи у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

У Львівській області обласна комісія ТЕБ та НС рекомендувала закладам загальної середньої, позашкільної, фахової передвищої та вищої освіти незалежно від форми власності, крім закладів дошкільної освіти, спеціальних закладів освіти з 9 березня перейти на віддалений режим навчання.

Окрім цього, з 15 березня рекомендують розпочати канікули здобувачам загальної середньої освіти.

На Закарпатті заборонили відвідування закладів освіти незалежно від форми власності її здобувачами, крім здобувачів закладів дошкільної освіти, спеціальних закладів освіти та учнів 1-4 класів закладів загальної середньої освіти.

Читайте також: В Польщі автобус з українцями злетів з дороги та перевернувся: 6 українців загинуло, 35 травмовані

В Одесі учні 5-11 класів будуть навчатися дистанційно з 15 по 19 березня, а з 22 по 26 березня для всіх школярів оголосять канікули. Як зазначила директор департаменту освіти та науки Одеської міськради Олена Буйневич, класи початкової школи теж можуть за рішенням батьків та вчителя навчатися дистанційно.

У Вінницькій області учнів 1-4 класів перевели на дистанційне навчання ще 3 березня.

Також дистанційне навчання запровадили у областях, що потрапили до "червоної" карантинної зони: Чернівецькій, Івано-Франківській та Житомирській.

Нагадаємо, 5 березня міністр охорони здоров'я Максим Степанов заявив, що Закарпатська та Вінницька області перебувають на межі "червоної зони" через захворюваність на COVID-19.

_____________________

Всеукраїнський Собор — це об’єднання релігійних та громадських організацій, а також усіх небайдужих громадян навколо християнського шляху розвитку української держави.

Підписуйтесь на нас у ТелеграмВайберФейсбук та Інстаграм, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Освіта і наука
Останні новини
Останні новини