У США в польовому госпіталі для хворих з коронавірусом служать капелани
Добрі справи
14.01.2021
Команда швидкого реагування Біллі Грема (BG-RRT) відправляє капеланів, які пройшли кризову підготовку, щоб служити у лікарні на відкритому повітрі «Сумка Самарянина», яка відкривається 14 січня через спалах коронавірусу у Ланкастері, Каліфорнія

«Оскільки зростає кількість випадків захворювання на COVID, ми відкриваємо другу лікарню невідкладної допомоги на відкритому повітрі у США — цього разу у Каліфорнії», — заявив Франклін Грем, президент Євангельської асоціації Біллі Грема та «Сумки Самарянина».

Приєднуйтесь до нашої групи у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Про це пише svitogliad.com з посиланням на сайт Євангелістської асоціації Біллі Грема.

Минулого тижня капелани команди швидкого реагування почали молитися за пацієнтів і медичний персонал в іншій лікарні на відкритому повітрі в Ленуарі, Північна Кароліна. У 2020 році вони співпрацювали з «Сумкою Самарянина» у служінні сотням хворих на коронавірус в Італії, Нью-Йорку та на Багамах. Зараз вони розширили свою діяльність зі Східного узбережжя на Західне.

«У нас є можливість допомогти працівникам системи охорони здоров’я у Ланкастері, і ми вдячні за те, що наша команда може працювати поруч із ними. Моліться, будь ласка, за тих, хто щодня бореться з COVID», — сказав Франклін Грем.

Запрошена лікарнею Antelope Valley, лікарня на відкритому повітрі з понад 50 ліжками, що спеціалізується на респіраторній терапії, допоможе забезпечити резервний потенціал у регіоні. Ланкастер — це частина округу Лос-Анджелес, де кожні вісім хвилин від коронавірусу помирає одна людина.

До слова, «Сумка Самарянина» також збудувала польовий госпіталь на Багамах для пацієнтів з коронавірусом.

Читайте також: 30 лікарень в Україні отримали допомогу від адвентистів

Відповідно до останніх даних, протягом 40 днів з коронавірусною інфекцією у США госпіталізували понад 100000 осіб. Каліфорнія входить до штатів з найбільшою кількістю випадків інфікування на душу населення.

«Оскільки штат Каліфорнія бореться зі сплеском випадків захворювання на COVID-19, ми молимося за всіх, хто захворів цією хворобою, — додав Джош Холланд, помічник директора BG-RRT. — У Каліфорнії ми були задіяні у допомозі тим, хто потерпів від пожеж, які спустошили штат, і зараз ми відправляємо команду навчених капеланів, які будуть готові надавати емоційну і духовну підтримку не лише медичним працівникам, але й громаді в цілому».

Нагадаємо, за словами Франкліна Грема, попри пандемію у 2020 році, 1,7 млн осіб прийняли Ісуса Христа через служіння Євангельської асоціації Біллі Грема.

Джерело: svitogliad.com

Всеукраїнський Собор — це об’єднання релігійних та громадських організацій, а також усіх небайдужих громадян навколо християнського шляху розвитку української держави.

Підписуйтесь на нас у Телеграм, Вайбер, Фейсбук та Інстаграм, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

 

 

Добрі справи
Останні новини
Останні новини