У Тернополі 5 квітня діячі громадських організацій та релігійних спільнот обговорили утворення національного чоловічого руху
Все для сімей
06.03.2021
5 квітня у файному місті Тернопіль відбувся круглий стіл, на якому обговорювали утворення національного чоловічого руху. У заході взяли участь представники громадських організацій, громадські діячі, представники релігійних спільнот.

Про це повідомляє slovoproslovo.info.

Приєднуйтесь до нашої групи у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

В рамках круглого столу відбулася презентація ідеї, бачення і стратегії.

Ідея утворення масштабного чоловічого руху виникала у багатьох, але якось до цього часу не реалізувалася.

Утворити чоловічий рух прийшло на розум Тернополянину Володимиру Шигінському. Він каже, що ця ідея вже кілька років поспіль його дуже турбує. Він мріяв про щось, що зможе принести оновлення і неймовірний розвиток для українських чоловіків.

Маючи негативний досвід виховання своїм батьком, та помилки у вихованні у своїх дітей він зрозумів, що потрібно щось робити, і допомогти чоловікам знайти своє покликання, визначити пріоритети й бути кращим.

Цей біль він розповідав багатьом. Цю ідею підхопили Бережанець Анатолій Якобчук та Киянин Тимофій Шупарський, які спільно напрацювали базові посили й сформулювали бачення, яке було представлене для обговорення на круглому столі.

Усі присутні погодилися стати частиною команди, яка стане ядром для утворення в Україні масштабного національного чоловічого руху.

Читайте також: В Польщі автобус з українцями злетів з дороги та перевернувся: 6 українців загинуло, 35 травмовані

Головна місія цього руху – формування нової культури уявлення про справжнього чоловіка, яка основана на християнських цінностях та біблійній етиці.

Учасники круглого столу мали можливість розповісти про свої проєкти, які вони втілюють у своїй діяльності у різних напрямках роботи з чоловіками. Зокрема: батьківство, спорт, сімейне служіння, екстрим табори для чоловіків, різні фестивалі, тренінги, і медійні ресурси.

Також вкінці круглого столу учасники обмінювалися думками з приводу озвучених ідей та бачення чоловічого руху.

Ця зустріч була стартовою, яка мала на меті винести на обговорення ідею утворення руху. Надалі прийнято рішення продовжити працю і призначено наступну зустріч, яка пройде вже в іншій формі.

За підсумками круглого столу створено робочу групу з 5 чоловіків, яка має підготувати зустріч 9 квітня.

Отож незабаром в Україні з’явиться щось потужне, що має потенціал принести позитивні зміни у наше суспільство.

_____________________

Всеукраїнський Собор — це об’єднання релігійних та громадських організацій, а також усіх небайдужих громадян навколо християнського шляху розвитку української держави.

Підписуйтесь на нас у ТелеграмВайберФейсбук та Інстаграм, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Все для сімей
Останні новини
Останні новини