У Збаражі пройшов Перший Молитовний сніданок
Національні молитовні сніданки
17.09.2021
16 вересня у місті Збараж на Тернопільщині відбувся Перший Молитовний Сніданок. Захід був організований керівництвом міста на базі Коледжу з посиленою військовою та фізичною підготовкою і був присвячений 30-й річниці відновлення Незалежності України.

"Чи може щось так об'єднати, як спільна молитва? Чи може щось бути сильнішим, як Боже Слово?", - звернувся до учасників молитовного сніданку міський голова Роман Полікровський.

Приєднуйтесь до нашої групи у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

У спільній молитві об'єднались очільники місцевих церков, місцеві депутати, представники бізнесу, науковці, освітяни, управлінці, громадські діячі та капелани.

Лунали молитви за місто та країну, згадувались збудовуючі місця зі Священного Писання, а також піднімались актуальні питання, на які спільно шукали відповіді учасники Сніданку.

Національні молитовні сніданки щорічно проходять в США, Європарламенті, країнах Європейського Союзу та багатьох інших країнах світу. Національні молитовні сніданки в Україні проводяться дев’ять років і вважаються найбільшими в Європі. Традицію молитовних сніданків активно розвивають на місцях органи місцевого самоврядування і нині в більшості областей молитовні сніданки проходять регулярно та охоплюють все нові і нові міста.

Закликаємо доєднуватися до цього руху та поширювати цю традицію серед управлінців та депутатів всіх рівнів.

Перегляньте цікаві новини:

Надихаючі історії

Все для сімей

Загрози та виклики

Молоде життя

Каталог ютуб каналів церков

Найбільша карта церков України

Більше рубрик та новин тут.

Національні молитовні сніданки
Останні новини
Останні новини