У Житомирі відбувся перший обласний молитовний сніданок
Національні молитовні сніданки
29.07.2021
28 липня, з нагоди дня Хрещення Київської Русі, у Житомирі відбувся перший обласний молитовний сніданок. До сніданку долучились голови районних рад, керівництво області, духовенство різних конфесій та військові капелани.

Про це повідомив голова Житомирської обласної ради Володимир Федоренко. 

Приєднуйтесь до нашої групи у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Захід відбувся за ініціативи Ради Церков Житомирщини. 

До цього у Житомирі подібні заходи проходили на місцевому рівні. Тепер вже й на обласному.

"Все, що будується на людській логіці - не має перспективи, а те, що будується на Божих принципах - приводить до процвітання в економіці, сім’ї, країні, у стосунках з ближніми", - наголосив військовий капелан Андрій Ковальов.

Учасники події спілкувалися та молилися про духовні цінності, перспективи розвитку області, проєкти, що реалізуються на Житомирщині, про війну на сході України, українських захисників і родини героїв.

"Будувати на камені, а не на піску! Не обіцяти, а робити! - основні меседжи сьогоднішнього зібрання. Розвиваємо Житомирщину разом!", - підсумував Володимир Федоренко.

Нагадаємо, молитовні сніданки − це давня традиція Європи та Америки. 

Вже понад 68 років вони проходять в США, а також у Європарламенті, парламентах Німеччини, Великобританії та багатьох інших провідних країнах світу.

В Україні вже понад 10 років проходять Національні молитовні сніданки за участю керівництва держави, провідних політиків, урядовців, дипломатів, бізнесменів, керівників християнських церков і релігійних організацій України.

Перегляньте цікаві новини:

Надихаючі історії

Все для сімей

Загрози та виклики 

Молоде життя

Каталог ютуб каналів церков

Найбільша карта церков України

Більше рубрик та новин тут.

Національні молитовні сніданки
Останні новини
Останні новини