Україна піднялася на 4 позиції у світовому рейтингу добробуту, але все ще остання серед країн Європи
Аналітика
17.11.2020
У світовому рейтингу добробуту від Legatum Institute Україна опинилася на 92 позиції, але все ще залишається останньою серед країн Європи

Згідно з рейтингом добробуту країн, який Інститут складає щороку, Україна піднялася на чотири сходинки у порівнянні з минулим роком.

Приєднуйтесь до нашої групи у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Про це повідомляє espreso.tv з поиланням на Legatum Institute.

Загалом аналітики оцінюють 167 країн. Вони вивчають рівень безпеки, особистої свободи соціального капіталу, інвестиційного середовища, умов життя, системи охорони здоров'я, освіти, та стан екології.

Так, згідно з даними дослідження, серед усіх показників в Україні найгірша ситуація з безпекою і соціальним середовищем. Крім того, значні проблеми спостерігаються з інвестиційним середовищем та системою охорони здоров'я. 

Читайте також: Помітити тих, чиє матеріальне становище важче за наше та послужити їм як Добрий Самарянин - Кривицький

Найкращі оцінки Україна отримала за систему освіти та управління, а також за умови життя.

Зазначимо, що у першу п'ятірку рейтингу добробуту ввійшли Данія, Норвегія, Швейцарія, Швеція та Фінляндія. Замкнули рейтинг Сомалі, Чад, Ємен, Центральна Африканська Республіка та Південний Судан.

Джерело: espreso.tv

Ілюстрації: gdb.rferl.org

Всеукраїнський Собор — це об’єднання релігійних та громадських організацій, а також усіх небайдужих громадян навколо християнського шляху розвитку української держави.

Підписуйтесь на нас у Телеграм, Вайбер, Фейсбук та Інстаграм, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

 

 

 

 

Аналітика
Останні новини
Останні новини