Для протистояння ЛГБТ-свавіллю поліції українські християни створюють правозахисну моніторингову групу
Загрози та виклики
12.09.2021
В Україні створюється правозахисна моніторингова група, що ставить собі за мету протистояти насильству поліцейських щодо активістів-противників ЛГБТ-ідеології.

Ініціаторами створення групи виступили організації «Всі разом», «Християнський фронт» та інші християнські громадські об’єднання.

Приєднуйтесь до нашої групи у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Як пояснив громадський активіст і капелан Ігор Плохой, групу створено передусім для запобігання повторення зухвалих нападів з боку поліції на учасників просімейних акцій.

Правозахисна моніторингова група буде складатися з волонтерів, юристів, адвокатів, журналістів, операторів, фотографів, профільних експертів.

У групі задекларували ряд завдань на 18-19 вересня, коли у Києві пройде ряд заходів, спрямованих проти популяризації і впровадження ЛГБТ-ідеології:

– спостереження за діями державних силових підрозділів з метою недопущення порушення конституційних прав громадян на свободу мирних зібрань, свободу слова;

– спостереження за можливими випадками дискримінації з боку правоохоронців громадян через їхні світоглядні, релігійні та інші переконання;

– персоналізована фіксація імен та номерних знаків бійців підрозділів МВС, які своїми діями чи бездіяльністю допустили правопорушення або перевищили свої повноваження під час виконання службових обов’язків;

– фіксація порушень прав громадян за допомогою аудіо- та відеозаписувальних пристроїв;

– оформлення актів про події, які мають ознаки правопорушення з боку підрозділів МВС;

– повідомлення до Державного бюро розслідувань про вчинені поліцейськими правопорушення;

– підготовка і надання матеріалів для судового захисту громадян, чиї права на протест проти ЛГБТ-пропаганди були порушені.

Як повідомлялося раніше, окрім фізичних нападів на противників ЛГБТ-ідеології, поліція Одеси порушила кримінальну справу за поширення критичних щодо ЛГБТ листівок.

Джерело: Політична Теологія

Перегляньте цікаві новини:

Надихаючі історії

Все для сімей

Загрози та виклики

Молоде життя

Каталог ютуб каналів церков

Найбільша карта церков України

Більше рубрик та новин тут.

Загрози та виклики
Останні новини
Останні новини