Назвали найкращий український християнський хіт 2021 року
Культура і творчість
07.02.2022
В Ірпінській біблійній церкві 5 лютого відбулася перша церемонія вручення Всеукраїнської премії «Християнський хіт 2021»

За результатами підрахунків онлайн-голосування та оцінок журі лауреатом премії стала співачка Анастасія Зіновкіна з піснею «Я не боюсь».

Приєднуйтесь до нашої групи "Оперативно" у Телеграм та Вайбероб першими знати важливі та актуальні новини!

Нагадаємо, премія «Християнський хіт 2021» від руху «Живий Звук» об’єднала багато організацій та людей для розповсюдження та розвитку української християнської музики. Інтернет-користувачі обирали між 20 кращими християнськими хітами 2021 року, які попередньо були відібрані комісією експертних журі. Переможця визначили за підсумком результатів інтернет-голосування та оцінок журі, пише svitogliad.com.

Серед номінантів на кращий християнський хіт були: Roman Kasevich, гурт CHOICE, Maria Kuchurian & Diana Yakovyn, гурт Light up worship, Андрій Грифель, Анастасія Зіновкіна, Anya Mykoliuk Thompson, Katherine, Жанна Іграєва, ANNIKA & TIM-J, Андрій Чеботарьов, Christina Longs, гурт Room for More, Unison band, CRYNEBA, Ivanka-Manka, Фавор, Kana band, Уляна Проданюк. Прослухати усі пісні, номіновані на премію, можна тут.

Вручити нагороду переможцю запросили одного з організаторів премії – музиканта, керівника музичного факультету УБТС, засновника музичного руху «Живий звук» Володимира Хлисту.

«Перш ніж назвати переможця премії, я скажу наступне. Перемогли всі, бо це не змагання, мені навіть не подобається слово «переможець». Ми оголосимо лауреата премії – того, кому випало благословіння отримати цю грошову нагороду. Дійсно, хотілося б нагородити усіх. І я вірю, що наступного року в нас буде не одна номінація, а декілька номінацій та лауреатів. Я хотів би подякувати усім учасникам, бо всі переможці, бо випустили такі пісні, які торкаються людей. І насправді ми це все зробили разом. Хотів би, щоб ми сприйняли цю премію як благословіння для когось одного і всі виконавці могли порадіти за нього», – сказав Володимир Хлиста.

Читайте також: Український документальний фільм вдруге переміг на кінофестивалі у Швеції

Окрім премії, Анастасії Зіновкіній вручили ще пам’ятну статуетку від «Живого звуку». Співачка подякувала організаторам, всім виконавцям і присутнім, а також коротенько поділилася історією написання пісні.

«Те, що я просто тут – це вже чудо для мене. 2020 рік був дуже складним для мене і моєї сім’ї, тому що він був радісним і сумним водночас. Радісним, бо я стала мамою, у мене народилася донечка. Але сумно те, що вона народилася і опинилася на межі життя і смерті і могла померти. Але хочу засвідчити вам про славу Божу, тому що вона раз тут зі мною, сидить у візочку. Я хочу засвідчити про те, що Бог великий і врятував мою дитину, Він подарував їй життя. Я присвячую цю пісню саме моїй донечці, тому що я написала її саме в той період, коли ми проходили всі ці важкі моменти. І Господь тримав нас за руку. Наші випробування ще не закінчилися, але ми вже маємо велику перемогу в Ісусі Христі. Слава Богу, тому що Він Всемогутній і дає життя.

Усім іншим музикантам, особливо початківцям, хочу побажати: не бійтеся. Погоджуюся із фразою пастора, яка сьогодні звучала: нехай ваші межі розширюються. Не бійтеся, мрійте, думайте про велике, тому що для Бога нема нічого неможливого. Якщо ви думаєте, що у вас нема можливостей, апаратури чи інструментів, повірте, Бог знає всі ваші потреби і Він все передбачить», – додала співачка

На завершення церемонії вручення виконавиця ще раз заспівала свою пісню «Я не боюсь».

Окрім переможниці конкурсу, на церемонії вручення свої пісні виконали також деякі з номінантів премії. Зокрема, загальний концерт заходу відбувся за участю Room for more, CryNeba, Choise, Light up Worship, Unison Band Christina Longs, Jane Igraeva, Ivanka-Manka та Уляни Проданюк.

Cюрпризом для гостей події стало спільне виконання пісні гурту Room for more з частиною гурту Unison Band.

Переглянути церемонію можна за посиланням.

Джерло: svitogliad.com

Перегляньте цікаві новини:

Надихаючі історії

Все для сімей

Загрози та виклики 

Молоде життя

Каталог ютуб каналів церков

Найбільша карта церков України

Більше рубрик та новин тут

Культура і творчістьХристиянський світМолоде життя
Останні новини
Останні новини