В школах Англії запроваджують обов’язкове навчання про ЛГБТ
Загрози та виклики
17.10.2020
Велика Британія переживає наступ гендеризму в досі небачених масштабах. З вересня 2021 року в середніх школах буде обов’язковим навчання про зв’язки та сексуальність осіб ЛГБТ, а початкові школи будуть зобов’язані викладати «Науку про стосунки».

До цього часу сексуальна освіта була у британських школах виключно як додатково обрана можливість, пише Vatican News.

Приєднуйтесь до нашої групи у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Тепершні зміни полягають у неможливості забрати дитину з таких занять та на обов’язковому згадуванні питання ЛГБТ у навчанні взагалі. Вказівки стосовно запровадження нової версії програми "Sex and relationship education" говорять про те, що "всі учні повинні отримати інструктаж стосовно зв’язків ЛГБТ в ході шкільної освіти".

Сексуальна освіта буде запроваджуватися у два етапи. Навчання про стосунки (Relationship Education) буде обов’язковим у початкових школах, а повна версія предмету буде викладатися в середніх школах. У цьому контексті величезного значення набирає нещодавнє рішення міністерки з питань рівності, яка обмежила доступ до шкіл організаціям, що пропагують гендерну ідеологію.

Загальне впровадження нової нвчальної сексуальної програми забезпечує OFSTED — управління контролю за діяльністю шкіл. Школи, які не бажають запроваджувати ці програми будуть відслідковуватися. Так, школи, що не будуть проводити заняття про відносини ЛГБТ, будуть оцінені як такі, що не виконують статутні обов’язки, їх дотеперішній ранг буде понижено і вони отримають висновок про "необхідність виправлень".

Читайте також: Трансгендерам хочуть пришивати статеві органи померлих

Для шкіл є інструкція, в якій стверджується, що вчителі "можуть навчати підстав будь-якої віри на тему характерних рис статі... Вони можуть пояснити, що зв’язки людей однієї статі та зміна статі не дозволені цією релігію". Проте, вони "також повинні пояснити, які права мають особи ЛГБТ силою британського законодавства".

Початковим школам у цьому гендерному наступі пощастило більше, так як вони мають більшу свободу вирішувати, коли питання ЛГБТ є відповідним для певного віку дітей, тому якщо вони його виключать, "це не буде взяте до уваги при класифікації".

Такі нововведення обурюють суспільство: наразі триває громадська кампанія, яку провадить рух «Let Kids Be Kids», з метою подати скаргу за позбавлення батьків права забирати дітей з уроків про стосунки у початкових школах.

Всеукраїнський Собор — це об’єднання релігійних та громадських організацій, а також усіх небайдужих громадян навколо християнського шляху розвитку української держави.

Підписуйтесь на нас у ТелеграмВайберФейсбук та Інстаграм, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

 

Загрози та виклики