В Голлівуді працюють над фільмом про легенду американського блюзу, християнина Бі Бі Кінга
Християнський світ
26.10.2020
У Голлівуді йде підготовка до зйомки фільму про легенду американського блюзу, християнина Бі Бі Кінга.

У дитинстві Кінг співав у церковному хорі й був вражений грою пастора на гітарі. Хлопець почав відкладати гроші на власний інструмент. Він навчився грати з нуля і перетворився в одного з найбільших музикантів свого покоління: в 2003 році видання Rolling Stone поставило Кінга на шосте місце в рейтингу кращих гітаристів в історії, повідомляє invictory.org

Приєднуйтесь до нашої групи у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

За роки своєї довгої і видатної кар’єри Бі Бі виграв 15 премій "Греммі" і заслужив місце в Залі слави блюзу. За словами спадкоємців музиканта, зйомки фільму стартують в 2021 році.

Будучи глибоко духовною людиною, Кінг був справжнім віруючим християнином. Свої перші акорди він навчився грати у свого пастора баптистської церкви Арчі Файр. Він співав у баптистській церкві Ельхорн.

Нижче думки Кінга про віру і Бога, які він висловлював під час своїх інтерв’ю.

Про свою любов до музики: Мені сподобався блюз з того моменту, коли моя мати вперше відвела мене до церкви. Я почав слухати музику госпел і мені так це сподобалося.

Про духовність: Я не можу пригадати когось, з ким я погано поводився. Я завжди думав, що я сторож братові моєму. І я вірю, що є "Великий Дух", який піклується про всіх нас.

Про церкву: Церква – це приголомшливе місце зустрічі. У церкві ти спокійний і відчуваєш себе в безпеці. Люди знаходяться там в атмосфері дружби і благословення. В церкві ви можете підняти руки і насолоджуватися в спілкуванні з Духом.

Про госпел музику: Моя мати наповнила моє серце любов’ю до співчутливого Бога. І християнські пісні співають про цю любов. І Бог знає – я люблю співати християнські пісні.

Про свій талант: Я вірю, що всі музичні таланти виходять від Бога, щоб висловити красу людських емоцій.

Про Творця: Я вірю, що Бог створив все на світі. Я в захваті від Його творіння: ліси, океани і небо, які нас оточують. Я вірю – Бог створив нас. Але наша природа не завжди буває богоподібною.

Про таємничість Бога: Але Бог Сам по Собі – чудо і таємниця. Я ніколи не буду в повній мірі розуміти Його, але я задоволений і готовий прийняти речі такими, якими вони є.

Про життя після смерті: Кожен хоче потрапити в рай. Але ніхто не хоче померти, щоб досягти небес.

Всеукраїнський Собор — це об’єднання релігійних та громадських організацій, а також усіх небайдужих громадян навколо християнського шляху розвитку української держави.

Підписуйтесь на нас у ТелеграмВайберФейсбук та Інстаграм, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Християнський світ
Останні новини
Останні новини