В Ялті баптистській церкві судом винесено попередження за «незаконне» місіонерство
27.08.2020
В Ялті мировий суд постановив винести місцевій церкві християн-баптистів попередження за «незаконну» місіонерську діяльність

Приєднуйтесь до нашої групи у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Про це повідомляє slovoproslovo.info з посиланням на sova-center.ru.

27 липня 2020 року мировий суд судової ділянки №94 в Ялті притягнув церкву євангельських християн-баптистів до відповідальності за ч. 3 ст. 5.26 КоАП РФ (здійснення релігійною організацією діяльності без надання свого офіційного повного найменування, в тому числі випуск або розповсюдження в рамках місіонерської діяльності літератури, друкованих, аудіо- та відеоматеріалів без маркування із зазначеним найменуванням або з неповною або завідомо неправдивим маркуванням).

Читайте також: Пожежа у Мукачево: згорів будинок священника, який виховує 8 малих дітей

Відповідно до постанови суду церкві винесено попередження. Постанова набула чинності 7 серпня 2020 року.

За час окупації Криму майже всі релігійні громади, всі релігійні організації зазнали утисків, обмежень, переслідувань, окрім церкви Московського Патріархату.

Україна глибоко стурбована тим, що тимчасова іноземна окупація Криму призвела до грубих систематичних порушень свободи віросповідання.

Джерело: slovoproslovo.info

Всеукраїнський Собор — це об’єднання релігійних та громадських організацій, а також усіх небайдужих громадян навколо християнського шляху розвитку української держави.

Підписуйтесь на нас у Телеграм, Вайбер, Фейсбук та Інстаграм, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

 

 

Останні новини
Останні новини