Відбувся фінал та стали відомі переможці Конкурсу сімейної пісні GospelFamilyChallenge
Новини Всеукраїнського Собору
11.05.2020
10 травня відбувся фінал Конкурсу сімейної пісні GospelFamilyChallenge! Від імені Всеукраїнського Собору та команди організаторів Конкурсу дякуємо всім учасникам за активну участь та популяризацію сімейних цінностей і християнської музики через вашу творчість!

Коли вся країна на карантині дуже важливо, аби не впасти духом підтримувати один одного, розвивати свої таланти та надихати інших. Саме тому відділ культури громадської спілки “Всеукраїнський Собор” організував онлайн-конкурс сімейної християнської пісні GospelFamilyChallenge. 

Метою конкурсу було популяризація сімейної творчості та пісень на християнську тематику. Тому, у цьому конкурсі немає переможців і переможених, адже завдяки кожному учаснику ми разом успішно досягли мети конкурсу! У подарунок та на згадку про Конкурс кожна сім'я отримує календар і диплом учасника.

Згідно умов конкурсу та враховуючи глядацькі симпатії, організатори обрали переможців у кого найбільше голосів (лайків). Нагадуємо, що при підведенні підсумків конкурсу серед потенційний переможців, враховувалися лайки лише тих людей, що вподобали і підписалися на сторінку SOBOR art

Безумовними лідерами гонки були дві родини. Однак, через технічні особливості Фейсбуку багато вболівальників родини Воронцових-Чернух виявились не враховані. Саме тому, проаналізувавши всі фактори, генеральний спонсор вирішив запровадити додаткове перше місце. 

Отже, перше місце розділили дві сім'ї: сім'я Хлиста, яка набрала 1346 голосів та сім'я Воронцових-Чернух, яка набрала найбільшу кількість глядацьких симпатій (лайків, поширень, коментарів). Переможці отримають приз iPad 11.

Відео виступу та презентаційне родинне відео сім'ї Хлисти.

Відео виступу та презентаційне родинне відео сім'ї Воронцових-Чернух.

Друге місце зайняла сім'я Нікітіних, яка набрала 1197 голосів та отримала приз iPhone 11Pro. 

Відео виступу та презентаційне родинне відео сім'ї Нікітіних.

Третє місце зайняла сім'я Головач, яка набрала 917 голосів та отримала приз iPhone 11.

Відео виступу та презентаційне родинне відео сім'ї Головач.

“Сьогодні наша країна і як весь світ знаходиться в умовах всесвітньої пандемії, але будь-які випробування не можуть привести до смутку і розпачу віруючу людину. Бо з нами наш Господь, який надихає нас, який подарував нам радість спасіння і вічного життя! Наш конкурс сімейної пісні в умовах пандемії - це яскравий доказ моїх слів!

Хочу щиро подякувати всім учасникам нашого конкурсу за вашу творчість та за те задоволення, яке ми отримали слухаючи ваш спів! У конкурсі взяли участь родини практично з усіх регіонів України. Ваші пісні в інтернеті вже побачили біля півтори мільйона глядачів і  ця кількість постійно збільшується.

Хочу наголосити, що кожен учасник конкурсу є переможцем, тому що прославляючи Творця, співаючи про віру, надію, любов, ви надихаєте на перемогу над страхом і розпачем!”, - коментує Координатор Всеукраїнського Собору Олександр Турчинов. 

Враховуючи різноманітність вікової категорії учасників, їх креативність та оригінальність Всеукраїнський Собор вирішив додатково відзначити учасників у кількох заохочувальних номінаціях. 

У номінації “Наймолодший учасник” відзначили сім’ю Головач і їх маленького Тимофія (номер учасника №129), який отримав у подарунок великого іграшкового ведмедя.

У номінації “Найбільш українська сім’я” перемогла сім’я Удогво (номер учасника №41) та отримала у подарунок Альманах з відзначення 500-річчя Реформації в Україні. 

Також, керуючись біблійними принципам, а саме притчою про робітників з 20 розділу Євангелія від Матвія команда SOBORart не залишила поза увагою тих, хто набрав найменшу кількість голосів. Три рази господар закликав робітників і дав однакову платню кожному. Організатори Конкурсу кажуть, що у них немає тих, хто програли та подарували сім’ї Владичко (№24) сувенірну монету R500 (з нагоди відзначення в Україні 500-річчя Реформації), яка згодом може стати дорожчою за конкурсні призи. 

У номінації “Найбільша родина” (у кого більше 10 людей на відео) організатори відзначили родину Туровських (№8),  родину Толкачових (№55),  родину Опалько (№57),  родину Нестеруків (№5) та даруємо Альманах з відзначення 500-річчя Реформації в Україні.

За креативність та оригінальність команда SOBORart подарували Альманах з відзначення 500-річчя Реформації в Україні родині Янченко (№16), родині Боймук (№70),  родині Наконечних (№44), родині Чмут (№98).

У номінації “Сімейний затишок” перемогли родина Раца (№36), родина Бондаркових (№59), сім’я Мишковські (№91), родина Сіневих (№136).

Список учасників та їх кількість голосів ви можете переглянути тут (наголошуємо, реальні голоси вказані перших десяти тих учасників, які претендували на переможні місця за кількістю загальних голосів). 

Враховуючи численні прохання сімей, команда SOBORart прийняли рішення продовжити проект GospelFamilyChallenge, проте не в конкурсному режимі, а в новому форматі. Тепер сторінка SOBORart має велику аудиторію поціновувачів музики і стає платформою для популяризації християнської пісні та творчості, тому закликаємо продовжувати творити і надсилати свої відео пісень для того, щоб більше людей могли познайомитися  з вашою творчістю та талантами.  

“Закликаємо не зупинятися, творити далі, записувати нові пісні, надсилати нам і ми будемо їх публікувати. Це вже не конкурс, але це буде надихати інших і прославляти нашого Господа!”, - закликає керівник творчого відділу Всеукраїнського Собору - SOBORart Юрій Слива.

Нагадуємо, організатор конкурсу виступає SOBOR art - відділ культури, мистецтва та масових заходів Всеукраїнського Собору.

Генеральним спонсором GospelFamilyChallenge є Громадська спілка ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ СОБОР.

Партнери: Baptist Youth, U_strean, Слово про Слово, Поклик.

Всеукраїнський Собор — це об’єднання релігійних та громадських організацій, а також усіх небайдужих громадян навколо ідеї побудови християнського шляху розвитку української держави.

Підписуйтесь на нас у Телеграм, Вайбер, Фейсбук та Інстаграм, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Новини Всеукраїнського Собору
Останні новини
Останні новини