У Чернігові відпустили під домашній арешт служителів реабілітаційного центру
Загрози та виклики
07.10.2021
6 жовтня в Чернігові відбулося судове засідання у справі служителів реабілітаційного центру, в результаті якого священнослужителям було змінено запобіжні заходи

З 4 підозрюваних взято підписку про невиїзд, двох взято під домашній арешт протягом 60 днів. Наступне судове засідання відбудеться 5 листопада.

Приєднуйтесь до нашої групи у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Про це пише  slovoproslovo.info.

“Перший, достатньо жорсткий раунд переговорів – завершився тактичною перемогою… Хлопці, звинувачені лжесвідками, поїхали з СІЗО додому, до своїх рідних… Жахливо втомився… Нерви на межі… Відбій…”  – написав у Фейсбуці Генадій Мохненко.

Ще з самого ранку приміщення суду було заблоковано правоохоронцями. По периметру було повно поліції, у приміщені знаходилися спецпризначенці у повному бойовому споряджені. Виглядало так, що вони підготувалися і чекали обурення людей, і зробили усе, щоб більшість не потрапили на засідання суду.

Читайте також: США: проти батьків, які захищають дітей від промивання мізків, залучать ФБР

Потрапити в залу суду не змогли усі бажаючі, через карантинні обмеження. В приміщення потрапили журналісти та учасники процесу.

Домагатися зміни запобіжного заходу і скасування звинувачень прийшло багато людей. Через обмеження їм не дали потрапити на засідання, тому вони протягом дня знаходилися під будівлею суду, вимагаючи справедливості та дотримання законності.

Більшість людей вважають, що священнослужителя і його помічників було затримано незаконно, вони не вчиняли інкримінованих їм злочинів, тому мають бути виправдані й відпущені додому до своїх сімей.

Джерело: slovoproslovo.info

Перегляньте цікаві новини:

Надихаючі історії

Все для сімей

Загрози та виклики 

Молоде життя

Каталог ютуб каналів церков

Найбільша карта церков України

Більше рубрик та новин тут.

Загрози та викликиХристиянський світ
Останні новини
Останні новини