Вийде документальний серіал про стародавніх велетнів з Біблії
Культура і творчість
20.02.2022
Майбутній документальний серіал під назвою «Ангели та велетні, спостерігачі та нефіліми» запропонує глядачам рідкісний погляд на біблійних гігантів, відомих як нефіліми, та доведе їхнє існування.

Серіал зняла релігійна мережа сімейних розваг The Inspiration Networks. Він буде представлений у чотирьох одногодинних сегментах, присвячених теоріям існування нефілімів, пише ІА Світогляд з посиланням на Christian Headlines.

Приєднуйтесь до нашоїгрупи "Оперативно" у Телеграм та Вайбероб першими знати важливі та актуальні новини

За словами Руді Ланди, старшого продюсера та директора The Inspiration Networks, тема документального серіалу заснована на їхній любові до Слова Божого.

«Біблія описує нефілімів у кількох місцях, – сказав Ланда для The Jerusalem Post. – Основний коментар про нефілімів міститься у шостому розділі Буття. Більшість людей мандрують цим уривком. Нефіліми були нащадками небесних істот, які були поміщені у духовне царство, щоб спостерігати за землею у ті дні».

Як показано в Писанні, Буття 6 розділ, нефіліми були нащадками «синів Елохіма» та жінок, з якими останні мали зв’язки.

«Документальний серіал містить біблійні джерела, але він має бути цікавий нерелігійним глядачам, – зазначив Ланда. – Ми шукаємо фактичні докази, сліди та підказки, які існують у світі, а не лише твердження, що ґрунтуються на вірі. Тому що існує так багато археологічних свідчень, які варто досліджувати».

Ланде також допомагав Дуглас Ван Дорн, який написав книгу про нефілімів у процесі створення фільму.

«Ми представляємо докази та запрошуємо людей до досліджень, щоб зробити власні висновки, – пояснив він. – Ми не догматичні та нічого не приховуємо. Ми наводимо джерела та закликаємо глядача ставити запитання, продовжувати вивчати та проводити власні дослідження».

Документальний серіал, знятий у Єгипті, Перу та Сполучених Штатах, спочатку починається на ізраїльських Голанських висотах через їхнє історичне значення, пов’язане з біблійними гігантами.

«Має сенс почати з Ізраїлю, де почалася історія нефілімів, – наголосив Ланда. – А це Голани».

У «Книзі Еноха», апокрифічній книзі ІІ століття до н. е., яка, як вважається, була написана прадідом Ноя, стверджується, що нефіліми були відправлені на гору Хермон після вигнання з Небес. Гора Хермон заснована на єврейському слові cherem, що означає «бути вигнаним».

Наразі Inspiration Networks шукає канал для поширення серіалу Angels & Giants: The Watchers & Nephilim, вихід якого очікується цієї осені.

Перегляньте цікаві новини:

Надихаючі історії

Все для сімей

Загрози та виклики 

Молоде життя

Каталог ютуб каналів церков

Найбільша карта церков України

Більше рубрик та новин тут

Культура і творчість
Останні новини
Останні новини