Від творців «Відважні» та «Вогнетривкий» вийде новий фільм заснований на реальній історії
Культура і творчість
10.05.2021
Через 14 років після успіху "Вогнетривкого" актор Кірк Кемерон і брати-режисери Алекс і Стівен Кендрік оголосили про створення нового фільму на потужну тему.

Про це творці фільмів «Переможець», «Відважні» і «Командний пункт» Алекс і Стівен Кендрік повідомили в Інстаграмі.  Вони готуються до зйомок повнометражного фільму, заснованого на реальних подіях. Це перший спільний проект з актором Кірком Кемероном після виходу фільму «Вогнетривкий» 14 років тому, повідомляє invictory.com

Приєднуйтесь до нашої групи у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

«Це приголомшливо - знову знімати повнометражний фільм з Кірком Кемероном! Сценарій заснований на реальних подіях, історія змусить вас сміятися і плакати», - анонсував Алекс Кендрік.

Раніше, у 2019 Кемерон розповів про те, що він і брати Кендрік готують спільний проект. Їх перша робота, християнський фільм «Вогнетривкий» у 2008 році став наймасовішим християнським фільмом, збори склали понад $33 000 000. Як пояснили брати-режисери і Кірк Кемерон, вони планують повторити успіх попереднього фільму.

Кемерон додав, що він був першим, кому прийшла ідея повернутися до спільної роботи. У новій картині Кемерон виконає головну роль.

Перегляньте цікаві новини:

Надихаючі історії

Все для сімей

Загрози та виклики  

Молоде життя

Каталог ютуб каналів церков

Найбільша карта церков України

Більше рубрик та новин тут.

Культура і творчість
Останні новини
Останні новини