Вийде продовження фільму «Страсті Христові», під назвою «Воскресіння», який поб'є всі рекорди в світовій історії кіно
Християнський світ
26.09.2020
Актор Джим Кавізел, який зіграв головну роль Ісуса Христа в фільмі Мела Гібсона Страсті Христові анонсував продовження фільму, та заявив, що друга частина фільму по всім показникам стане «найбільшим фільмом в історії».

Приєднуйтесь до нашої групи у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Актор зазначає, що режисер Мел Гібсон вже працює над сценарієм фільму та надіслав йому вже третій проект майбутньої другої частини легендарної картини.

Продовження, яке називається "Страсті Христові: Воскресіння", ще немає дати виходу, але Кавізель очікує, що коли воно нарешті потрапить у кінотеатри, воно матиме безпрецедентний успіх.

Гібсон вперше заявив про продовження фільму ще в 2016 році.  Під час інтерв'ю він сказав, що написання сценарію займе багато часу, оскільки воскресіння - це "велика тема". Він також попередив, що фільм може бути не таким, як його будуть очікувати люди.

«Це буде не просто хронологічна розповідь… це буде про те, що відбувалося навколо в періоді тих трьох днів… Розгорніть свою уяву»  - заявив Мел Гібсон.

Перша частина фільму Мела Гібсон зіткнувся з колосальним опором з боку Голлівуду, але тоді він побив всі рекорди та зібрав 612 мільйонів доларів по всьому світу.

Актор фільму наголошує, що успіх прийшов не через його майстерність або унікальність. Він віддає славу Богу: "Мені акторський талант дав Бог, не Я його сам собі дав", - сказав він.

Джерело: Christian Today

Всеукраїнський Собор — це об’єднання релігійних та громадських організацій, а також усіх небайдужих громадян навколо християнського шляху розвитку української держави.

Підписуйтесь на нас у ТелеграмВайберФейсбук та Інстаграм, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Християнський світ